Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (24-30 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Sufletul meu este pregătit pentru tot ce urmează să se întâmple. Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate drumul pe care trebuie să merg.

Mantra zilei de marți:

Accept provocările din această zi pentru că știu că ele mă vor ajuta să învăț mai mult despre viață, să cresc și să devin mai puternică.

Mantra zilei de miercuri:

Trăiesc pentru ziua de astăzi și învăț să mă bucur de tot ce mi se întâmplă în acest moment. Viața mea este acum și este una minunată.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Mă eliberez de tot ce a fost în trecut pentru a mă putea vindeca cu adevărat și a mă concentra pe clipa de acum. Prezentul este singurul care contează.

Mantra zilei de vineri:

Învăț să mă pun pe primul loc. Învăț să am grijă de mine și să fiu atentă la emoțiile și sentimentele mele. Învăț să fiu fericită cu mine.

Mantra zilei de sâmbătă:

Sunt fericită cu ceea ce trăiesc aici și acum. Inima mea este plină de bucurii, în timp ce sufletul meu este recunoscător.

Mantra zilei de duminică:

Învăț să mă detașez de toate problemele, de stres, de anxietate, de griji și să mă relaxez. Îmi pregătesc sufletul pentru o nouă săptămână.

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.