Setari Cookie-uri

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Se întâmplă uneori să visăm persoane care au decedat, poate chiar să vorbim cu acestea sau să interacționăm fizic, să le îmbrățișăm. Uneori putem visa acea persoana ca fiind supărată sau plângând. Ce semnificație pot avea aceste vise?

Semnificația viselor: Ce înseamnă, în linii generale, când visezi pe cineva care este decedat în realitate? Când visezi persoane decedate, aceste vise pot fi o manifestare a dorului sau a dorinței de a comunica cu acea persoană, de a obține încurajare sau îndrumare sau de a soluționa problemele nerezolvate legate de acea persoană sau de relația cu aceasta.

În anumite culturi sau interpretări spirituale, visele în care apar persoane decedate pot fi interpretate ca semne sau mesaje de la acele persoane, care încearcă să transmită un mesaj sau să ofere o îndrumare. În aceste cazuri, se crede că visul poate fi o formă de comunicare cu lumea spirituală sau cu tărâmul celor trecuți în neființă.

Este important de menționat că, în cazul pierderii recente a unei persoane dragi, este normal să visezi acea persoană și să simți nevoia să comunici cu ea.

Citește și:

Citeste continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.