Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din mai deschid porți către puteri divine. Cu mult curaj, ne schimbăm viața pentru totdeauna

Imediat ce intrăm în luna mai suntem întâmpinați de un val puternic de energie care promite să zdruncine lucrurile și să ne împingă către creștere și transformare. Cosmosul ne încurajează să fim îndrăzneți, fără teamă și fără scuze. Avem ocazia să ieșim din zona de confort și să explorăm noi orizonturi care ne vor ajuta să înțelegem ce ne dorim de la viață. 

Suntem la cârma propriei vieți. Pentru prima dată în multe luni, Universul face un pas în spate și ne permite să preluăm frâiele destinului și să ne modelăm nu doar prezentul, ci și viitorul. Alegerile pe care le facem acum ne vor ajuta să creștem mai mult ca oricând, să ne dăm seama cine suntem și ce ne lipsește. Cu mult curaj, ne schimbăm viața și învățăm să fim fericiți cu adevărat.

Imediat ce intrăm în luna mai suntem întâmpinați de un val puternic de energie care promite să zdruncine lucrurile și să ne împingă către creștere și transformare. Cosmosul ne încurajează să fim îndrăzneți, fără teamă și fără scuze. Avem ocazia să ieșim din zona de confort și să explorăm noi orizonturi care ne vor ajuta să înțelegem ce ne dorim de la viață.

Citește și:

Mai este cea de-a 5-a luna din calendar. Cu toate acestea, numerologia colectivă din mai 2023 poartă vibrațiile cifrei 3, cifra armoniei, a înțelepciunii și a înțelegerii.

Energia lui 3 are ca teme principale următoarele:
- creativitate și curaj;
- noroc și înțelepciune;
- abundență, bucurie, oportunitate;
- creștere, îndrumare interioară și manifestare.

Acestea fiind spuse, vă invităm să descoperim împreună ce ne pregătesc astrele pentru următoarele săptămâni:

1 mai: Pluto retrograd

Luna mai începe cu un eveniment astrologic foarte important: Pluto intră în retrograd în Vărsător. Pluto reprezintă moartea și renașterea pentru tot ceea ce este gata să manifeste o viziune mai înaltă asupra lumii. Această planetă ne ajută să săpăm adânc pentru a ajunge în straturi profunde de realitate și adevăr. Această schimbare cosmică aduce modificări semnificative în lumea noastră, iar Universul ne sfătuiește să nu luptăm împotriva lor, ci din contră - să le acceptăm și să le permitem să ne ajute să creștem.

Citește și:

5 mai: Eclipsă de Lună Plină în Scorpion

Ne pregătim pentru un nou capitol interesant - pe 5 mai Cosmosul ne oferă o eclipsă puternică de Lună Plină la 14 grade în Scorpion. Această eclipsă simbolizează o perioadă plină de transformări, de schimbări intense care ne vor împinge să ne confruntăm cu cele mai profunde temeri și dorințe. Universul vrea să lucrăm la noi în interior, în profunzime și abia apoi să ne concentrăm asupra exteriorului. Suntem îndemnați să săpăm adânc pentru a ne putea transforma viața așa cum ne dorim.

7 mai: Venus intră în Rac

Venus intră în Rac pentru a înota prin emoțiile și relațiile noastre. Suntem îndemnați să ne scufundăm adânc în ceea ce simțim în inimile noastre deoarece acest tranzit este strâns legat de conectarea cu inima noastră și îmbrățișarea a tot ceea ce suntem. Venus în Rac ne ajută să navigăm prin sentimente profunde, să îmbrățișăm vulnerabilitatea și să creăm conexiuni semnificative cu oamenii din jurul nostru.

Citește și:

14 mai: Mercur iese din retrograd

Mercur iese din retrograd și ne învață importanța renunțării. Universul vrea să învățăm lecțiile durerii și ale tristeții prezentate în timpul lui Mercur retrograd. Deși această planetă iese din retrograd, există încă o perioadă de umbră în care avem ocazia să ne recalibrăm relația dintre minte și corp. Învățăm să acceptăm ceea ce este și să ne acordăm timpul necesar pentru a integra în viațanoastră toate lecțiile pe care le-am învățat în ultima perioadă.

16 mai: Jupiter intră în Taur

Jupiter în Taur este un moment important și puternic din punct de vedere energetic și ne promite creștere, prosperitate și abundență în lumea materială. Această aliniere aduce stabilitate și curaj în aspirațiile noastre spirituale, permițându-ne să ne manifestăm dorințele pe care le avem de atât de mult timp în lumea fizică, să lucrăm pentru ele și să nu renunțăm până când acestea nu vor deveni realitate.

Citește și:

19 mai: Lună Nouă în Taur

Pe măsură ce trecem prin aceste 2 săptămâni ale lunii mai, suntem încurajați să avem încredere în noi și să ieșim din zona de confort, să acționăm în funcție de ce ne dictează instinctul și să experimentăm fără teamă. Luna Nouă în Taur ne amintește că evoluăm și creștem constant. Nu suntem niciodată prinși într-un loc, blocați, ci din contră - energia cosmică a Universului ne propulsează pe drumul pe care trebuie să fim. Așadar, este momentul să îmbrățișăm ciclul acestui sezon cu inima și mintea deschise.

20 mai: Marte intră în Leu

Pe 20 mai Marte părăsește Racul și ajunge direct în Leu, aprinzându-ne pasiunile și creativitatea și alimentând focul nostru interior. Marte în Leu vine cu un val de energie puternică ce ne va aduce încredere, curaj și dorință de transformare. Acest tranzit va afecta profund relația pe care o avem cu noi înșine - învățăm să ne concentrăm asupra lucrurilor care contează cu adevărat și să lucrăm mai mult la noi. Avem ocazia să ne descoperim noi pasiuni și visuri pentru un viitor interesant.

Citește și:

21 mai: Soarele intră în Gemeni

Energia Gemenilor ne atrage spre idei și perspective inovatoare. S-ar putea să ne simțim inspirați să ne exprimăm gândurile și creativitatea în moduri destul de noi și de frumoase. În plus, învățăm să fim mai deschiși, mai prietenoși și mai sinceri cu oamenii din jurul nostru, moment ce poate duce la consolidarea relațiilor cu cei la care ținem. De asemenea, suntem conectați la energia Cosmosului și ne deschidem sufletele pentru a primi mesaje de la divinitate.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.