Setari Cookie-uri

Alege îngerul păzitor și află mesajul pe care îl are pentru tine pentru luna mai 

Testul divin pentru ultima lună a primăverii: alege îngerul care îți cheamă sufletul și descifrează mesajul pe care îl are pentru tine pentru viitor. 

Astăzi îți propunem un test cu adevărat special pentru tine. Nu trebuie să răspunzi la nicio întrebare și totul durează doar câteva secunde. Tot ce ai de făcut este să privești puțin colajul cu imagini și să alegi îngerul care simți că îți cheamă sufletul. Este foarte important să nu stai să analizezi prea mult imaginile, ci să te lași condusă de intuiție și să alegi cum simți tu mai bine.

Nu sta foarte mult pe gânduri, lasă-te condusă de intuiție și alege cu sufletul.

Ai ales? Acum este timpul să afli mesajul pe care îngerul îl are pentru tine pentru următoarea perioadă. Dă pagina și descoperă răspunsul.

sursa imagini: ullision, Beato777, Joeprachatree, Shutterstock

Dacă ai ales primul înger... te pregătești pentru un nou început

Citește și:

Luna mai vine și te ia prin surprindere, iar Universul te întâmpină cu brațele deschise în tot ce înseamnă transformare, fericire și liniște. Acesta este momentul potrivit să strălucești, să te bucuri de viață și să îmbrățișezi cu tot sufletul tău toate lucrurile uimitoare pe care viața ți le oferă.

Îngerii vor fi ghizii tăi luna aceasta, conducându-te într-o călătorie de auto-descoperire. Așadar, pune-ți centura și bucură-te de drum pentru căva fi unul intens, plin de emoții, sentimente și bucurii extreme. Sunt îndrumarea divinității, vei descoperi noi adevăruri despre tine și despre lume. Vei simți un nou sentiment de scop și direcție pe măsură ce pășești într-o nouă versiune a ta. Un nou capitol, un nou început. Pregătește-te să fii uimită.

Citește și:

Dacă ai ales al doilea înger... Universul îți spune că este timpul să îți urmezi visurile

Pe măsură ce luna mai îți arată surprizele sale, Universul îți trimite energii vindecătoare, speranță și fericire. Tot ce primești în această perioadă sunt daruri divine ce te pregătesc pentru valuri de schimbări concentrate pe domeniul de carieră. Nu te teme, îngerul tău păzitor îți este alături și te ghidează prin această perioadă de transformare.

Caută în adâncul sufletului tău acele visuri cu privire la carieră pe care le-ai îngropat și scoate-le la iveală. Ele pot deveni realitate în această lună dacă ai încredere în tine și lupți pentru ceea ce îți dorești. În această lună energia puternică a Cosmosului este una a stabilității și a curajului, așa că îndrăznește să faci ce simți că este mai bine pentru tine.

Citește și:

Dacă ai ales al treilea înger... ieși din zona de confort, uită trecutul și bucură-te de nou

Pe măsură ce luna mai își intră în drepturi, tu te pregătești să simți cum sufletul tău începe să se umple de entuziasm pentru tot ce este nou. Acest sezon îți va aduce un nou nivel de angajament cu privire la o dorință importantă: aceea de a îți schimba viața și de a trăi așa cum îți dorești. Fără să îți mai pese de ce spun oamenii din jurul tău, lași trecutul în spate, alegi ce simți că este mai bine pentru tine și te bucuri de această nouă călătorie.

Îngerul tău păzitor te va ghida de-a lungul acestui copitol, oferindu-ți inspirația de care ai nevoie pentru a atinge noi culmi. Energia divină îți va ridica spiritul și te va ajuta să rămâi concentrată pe obiectivele tale, indiferent de obstacolele pe care le vei întâmpina de-a lungul drumului. Amintește-ți să nu te neglijezi în următoarea perioadă, să te pui pe primul loc și să te iubești necondiționat. Tu ești cea mai importantă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.