Setari Cookie-uri

Cum să transformi un sfârșit într-un nou început? 

Acest sfârșit pe care l-ai trăit tu nu este sfârșitul vieții tale, este doar viața ta care începe din nou într-un alt mod. Este un punct din povestea ta în care închei un capitol și începi altul nou. 

La fiecare capăt de drum există și un nou început. Permite-i inimii tale să îl vadă și sufletului tău să se entuziasmeze pentru tot ce urmează să se întâmple. Nu te concentra pe faptul că acest capitol s-a încheiat, ci mergi în continuare pe drumul tău pentru că te așteaptă ceva nou frumos și special.

Fiecare capitol din viață trebuie să se încheie la un moment dat. Tu nu trebuie decât să accepți acest lucru, să închizi ușa trecutului și să continui pe drumul destinului tău. Dă pagină și ia-o de la capăt.

Lasă trecutul să rămână acolo unde îi este locul astfel încât să profiți la maximum de viața pe care o poți trăi de acum înainte. Acest sfârșit pe care l-ai trăit tu nu este sfârșitul vieții tale, este doar viața ta care începe din nou într-un alt mod. Este un punct din povestea ta în care închei un capitol și începi altul nou.

Citește și:

Iată câteva lucruri pe care să le citeșți sau să ți le spui cu voce tare atunci când simți că nu poți trece peste acest sfârșit astfel încât să începi acest nou capitol cu putere interioară, cu dorința de a fi fericită și cu intenția de a trăi mai frumos ca niciodată:

1. Când viața nu este așa cum ai planificat tu, respiră adânc și amintește-ți că frumusețea vieții vine adesea din toate surprizele ei. Așa este viața, imprevizibilă, iar noi trebuie să ne bucurăm de ea cu bune și cu rele.

2. Uneori trebuie să accepți faptul că lucrurile nu vor mai fi niciodată așa cum au fost și că acest sfârșit este, de fapt, un nou început. Închide ultimul capitol, dă pagina, și începe un nou capitol al vieții tale.

3. Ajungi să trăiești cu adevărat în momentul în care în sfârșit găsești curajul de a renunța la ceea ce nu poți schimba. Așa este viața. Accept-o, învață din greutățile ei și mergi mai departe.

Citește și:

4. Nu contează ce ai făcut, ci ceea ce alegi să faci de acum înainte. Nu contează ce s-a întâmplat, ci ceea ce alegi să se întâmple de acum înainte.

5. Secretul pentru a merge înainte este să îți îndrepți întregul focus și să îți concentrezi energia nu pe repararea trecutului și pe lupta de ieri, ci pe construirea și creșterea a ceva nou chiar acum.

6. Canalizează-ți energia în gânduri și acțiuni care te ajută să construiești viitorul la visezi de atât de mult timp.

7. Lumea ta poate fi un loc complet diferit de lumea în care ai trăit până acum câteva clipe... însă asta se va întâmpla doar în momentul în care atitudinea ta față de momentul prezent se schimbă.

Citește și:

8. Ia-ți o pauză pentru a îți aminti cine eșți cu adevărat. Fă-ți timp pentru a reflectă asupra lucrurilor care au un sens important pentru tine. Pune-ți în ordine gândurile și ideile și pornește de aici către o viață așa cum ți-o dorești.

9. Viața nu îți datorează nimic. Universul nu îți datorează nimic. Destinul nu îți datorează nimic. Tu deja ai tot ce ai nevoie. Însă tu îți datorezi curajul de a trăi frumos și de a face tot ce este mai bine pentru fericirea ta.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.