Setari Cookie-uri

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare

Ne suntem datori nouă înșine să trăim cu bucurie și entuziasm, să ne conectăm la esența universală pentru a ne conecta mai bine la noi înșine. Luna mai 2023 este o lună cu o vibrație universală puternică, a cifrei 3, și de aceea multe din lucrurile pe care ni le-am propus și dorit sunt aduse la împlinire și desăvârșire în aceste zile într-un mod aproape divin.

Ne mai despart doar câteva zile de luna mai 2023, cea din urmă lună a primăverii, cea care face tranziția înspre anotimpul verii. Luna mai este cea de-a cincea lună din calendar, iar într-un context mai general, cel al anului 2023, vorbim de o lună cu vibrația universală a lui 3. Deducem că mai 2023 este o luna universală 3 printr-un calcul numerologic simplu, adunând luna în care ne aflăm cu anul în care ne aflăm prin procedeul reducției. Astfel, 5 (luna mai) + 2 +0+2+3 (anul) = 5 + 7 = 12. 12 = 1+2 = 3. O lună aflată sub amprenta numerologică a lui 3 propagă un val de energie exuberantă, creatoare, optimistă.

3 în sine poartă o vibrație specială, divină, și este considerat a fi unul dintre cele mai puternice numere dintotdeauna, cu un simbolism interesant, așa că încheiem primăvara într-o notă aparte. El vorbește și despre evoluție, desăvârșire și aducerea la finalitate a lucrurilor, despre ciclul vieții care stă sub semnul lui 3: naștere-viață-moarte, la fel ca și despre legătura strânsă dintre minte-corp-suflet -care găzduiesc însăși viața unui om, despre legătura dintre trecut-prezent-viitor (ce am fost, ce suntem, ce vom fi).

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.