Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 mai

Intrăm cu mult entuziasm în prima săptămână din mai. Ultima lună a primăverii poate veni cu schimbări frumoase pentru noi numai dacă renunțăm la încăpățânarea noastră de a bate la uși ce nu ne sunt destinate, facem un pas în spate și îi permitem Universului să își joace cartea și să ne arate care este, de fapt, drumul pe care noi trebuie să mergem mai departe. 

Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de primăvară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot trecutul pentru a face loc noului. Îi permit Universului să mă ghideze pe acest drum interesant.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am grijă de mine mai mult ca oricând. În această săptămână promit să îmi dedic mai mult timp mie, să îmi ascult sufletul și să îmi bucur inima.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și asta este tot ce contează. Acesta este locul în care Universul vrea să fiu, acesta este drumul pe care destinul își dorește să pășesc.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine, îmi ascult intuiția și iau deciziile pe care simt că trebuie să le iau. Merg mai departe pe acest drum interesant și mă bucur de tot ce mi se întâmplă.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai concentrez pe tot ce s-a întâmplat și nici nu mai trăiesc cu regrete. Îmi îndrept atenția asupra momentului prezent și învăț să fiu recunoscătoare pentru clipa de acum.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la visurile vechi pentru că nu îmi vor mai aduce nicio satisfacție și învăț să fiu atentă la ce își dorește, de fapt, sufletul meu astfel încât să îmi construiesc visuri noi pentru care să lupt.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să profit de această perioadă pentru a îmi dedica timp mie. Învăț să mă respect, să mă descopăr și să îmi dau seama care este sensul meu în viață și ce mă face fericită cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: În lumea mea totul este bine. Îmi îndrept atenția pe lucrurile frumoase care mi se întâmplă astfel încât să cultiv recunoștință în inima mea și să fiu fericită cu adevărat.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Indiferent de cât de mari sunt obstacolele care stau în calea mea, nu mă dau bătută. Lupt cu toată puterea mea pentru a merge mai departe și a ajunge acolo unde îmi doresc să ajung.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Acesta este un nou început. Îmi eliberez sufletul de trecut și încerc să fac din clipa de acum un moment cu adevărat special.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi sunt recunoscătoare Universului pentru toate provocările pe care mi le-a adus în ultima perioadă. Datorită lor sunt aici, în momentul prezent, care este unul minunat.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: În mintea mea sunt doar gânduri bune, pozitive, frumoase. Nu îi permit întunericului să se așeze peste viața pe care o trăiesc. Totul este bine în lumea mea.

foto main Liliya Rodnikova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.