Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 mai ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 1-7 mai ca să atragi fericirea în viața ta.

Prima săptămână a lunii mai începe cu Pluto retrograd, un eveniment astrologic extrem de important pentru toate zodiile. Acest moment transformator va avea loc fix în ziua de 1 mai, dând astfel tonul pentru întreaga săptămână. Universul ne dă un impuls energetic și ne ajută să ne adaptăm la toate momentele pe care urmează să le experimentăm.

Horoscop săptămânal pentru perioada 1-7 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la tot stresul acumulat în ultima perioadă. Această săptămână vine cu liniște, energii pozitive și multe schimbări frumoase la orizont de care ar fi bine să profiți. Cum o poți face? Având încredere în Univers și bucurându-te de călătorie.

Citește și:

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să te mai concentrezi pe aspectele negative ale viețîi. Soarele este deasupra ta, însă tu nu reușești să îl vezi pentru că te tot focusezi pe ce nu merge bine sau, și mai rău, pe ce ar putea să se întâmple rău în viitor. Trăiește pentru acum și bucură-te de viața pe care o ai.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai ceri sfaturi de la oamenii din jurul tău. În această săptămână Universul te sfătuiește să faci un pas în spate, să privești adânc în sufletul tău și să te lași condusă de intuiție. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să mai încerci să salvezi oamenii din jurul tău. Te-ai gândit până acum că poate alți oameni nu vor să fie salvați sau ajutați? Concentrează-te doar pe tine, pe momentul de acum, pe ce urmează să faci în viitor. Tu ești singura care contezi.

Citește și:

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să mai privești în trecut. Momentul acesta este singurul care contează cu adevărat. Renunță să te mai gândești la ce s-a întâmplat și concentrează-te pe clipa de acum... pentru că aici trăiești cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți să îți mai faci tot felul de scenarii. Nu te mai teme atât de tare de ce s-ar putea întâmpla. Gândește-te la viitor ca la un capitol plin de surprize oferite de către propriul destin și bucură-te de această călătorie.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la zidurile construite în jurul inimii tale. Ai suferit de atât de multe ori încât simți că nu îți mai poți pune încrederea în nimeni. Important este să înveți să fii selectivă și să îți petreci timp doar cu oamenii care sunt mereu alături de tine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să mai lupți pentru visurile altora. Nu mai pune alți oameni pe primul loc, nu mai încerca să trăiești viața lor. Învață să te concentrezi doar asupra ta, să îți dai seama cine ești și ce îți dorești de la prezent și de la viitor.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la durerea din inima ta. A venit momentul să începi să lucrezi la vindecarea ta. Universul îți oferă posibilitatea unui nou început, acceptă acest dar și concentrează-te pe ce urmează să fie în timp ce îți vindeci sufletul.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta. Cu această lună nouă a venit momentul să te îndepărtezi de toată negativitatea din jurul tău și să îi permiți Universului să îți trimită în calea ta sufletele pozitive și frumoase de care ai nevoie.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai ceri păreri de la cei din jurul tău. Aceasta este viața ta, trăiește-o cum trebuie, cum simți, cum îți dorești. Nu mai încerca să afli ce ar face alți oameni, ascultă-ti intuiția și ia decizii cu sufletul.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul în viața ta. Peste 99% din lucrurile care se întâmplă în viața ta nu pot fi controlate. Fă un pas în spate și permite-i destinului să se întâmple și Universul să îți arate care este drumul tău în viață. Bucură-te de călătorie.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.