Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (1-7 mai)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urmă, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Încep un nou capitol, încep un nou drum. Îmi deschid sufletul și îi permit inimii mele să mă ghideze către fericirea pe care o merit.

Mantra zilei de marți:

Mă eliberez de tot ce este toxic și îi permit Universului să trimită către mine toată energia lui pozitivă. Sunt parte din acest Cosmos, destinul meu este unul minunat.

Mantra zilei de miercuri:

Am grijă de mine așa cum aș avea grijă de cel mai pur lucru din această lume. Aleg să mă pun pe primul loc și să mă fac fericită.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Nu mă mai concentrez pe destinație, ci învăț să mă bucur de călătorie. Fiecare pas pe care îl fac îmi aduce bucurii și fericire.

Mantra zilei de vineri:

Învăț să nu mă mai stresez pentru lucrurile mărunte. Îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe și eu învăț să mă las purtată de val.

Mantra zilei de sâmbătă:

Învăț să ofer mai multă atenție lucrurilor care contează cu adevărat pentru mine. Învăț să mă bucur de ceea ce trăiesc aici și acum. Învăț să fiu fericită cu ce am.

Mantra zilei de duminică:

Profit de această zi și încerc să dedic mai mult timp oamenilor pe care îi iubesc. Le arăt cât de mult țin la ei și creez legături frumoase cu toate sufletele speciale care mă înconjoară.

Citește și:

foto main Sergey Pekar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.