Setari Cookie-uri

6 Semne bune că ești în relația potrivită 

Ține minte acest lucru: nu contează locul în care te afli în viață, ci persoana pe care o ai alături și te ține de mână pe drumul pe care ai ales să mergi.

Iată care sunt semnele care îți spun că ești în relația potrivită:

1. Nu joacă niciun joc cu tine

Este acolo pentru tine necondiționat și ți-a demonstrat de nenumărate ori că nu joacă niciun joc cu tine. Nu doar că se simte confortabil în preajma ta, ci a renunțat deja la toate măștile și a ales să fie vulnerabil și să îți arate ce sentimente speciale, sincere și minunate se află în inima lui.

2. Este pe aceeași lungime de undă cu tine

Simți că ești înțeleasă și îți demonstrează de fiecare dată că te ascultă, că îți este alături și că ține la tine. Mai mult, este pe aceeași lungime de undă cu tine și de foarte multe ori simți că gândiți la fel - aveți aceleași planuri de viitor, aceleași soluții la problemele comune și aceleași pasiuni și hobby-uri.

Citește și:

3. Comunicați sincer, deschis și clar

În relația voastră discuțiile sincere și mature, de lungă durată, sunt un adevărat ritual ce se întâmplă destul de des. Vă cunoașteți deja foarte bine pentru că vă oferiți timpul necesar nu doar pentru a vă descoperi, ci și pentru a va spune unul altuia ce vă doriți de la prezent și de la viitor. Nu vă așteptați să vă citiți gândurile și nici nu jucați jocuri psihologice cu inimile voastre. Nu spuneți jumătăți de adevăr, așteptându-vă să aveți încredere unul în celălalt atunci când adevărul iese la iveală. Ați ales să comunicați sincer și deschis și asta vă ajută să aveți o relație minunată.

4. Te ascultă fără a se apăra și vorbește fără a jigni

Discuțiile dificile (pentru că și acelea există în relația voastră - că în orice relație normală de cuplu) sunt întotdeauna mature. De cele mai multe ori, relațiile eșuează adesea din cauza problemelor de încredere, de angajament și de comunicare. Așa că fiți sinceri unul cu celălalt în continuare, fiți clari cu privire la așteptările voastre și comunicați întotdeauna deschis.

Citește și:

5. Nu există așteptări pentru perfecțiune

Relația voastră este una reală, așadar niciunul dintre voi nu se așteaptă la perfecțiune. Lucrați cot la cot pentru o viață împreună, sunteți deschiși unul în fața celuilalt și simțiți că aveți deja tot ceea ce ați visat vreodată. De asemenea vă ajutați reciproc să creșteți nu doar pe plan sentimental, ci în ceea ce privește toate aspectele vieții.

6. Onestitatea, vulnerabilitatea și prezența sunt considerate sacre

Deși poate suna riscant, cel mai puternic tip de iubire este cel care te face cel mai vulnerabil - cel care îți dă jos mască după mască și îți arată sufletul așa cum este el, de fapt. Partenerul tău a îndrăznit deja să fie sincer cu tine și și-a deschis inima în fața ta... iar acesta este un semn al iubirii supreme.

Citește și:

foto main dekazigzag, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.