Setari Cookie-uri

Eclipsa de Lună Plină de pe 5 mai va fi ultima în Scorpion din următorii 8 ani. Cum ne afectează în funcție de zodie?

Încheiem capitolele trecute, terminăm tot ce a fost în pregătire până acum și ne folosim de energia puternică a Eclipsei de Lună Plină pentru o lua de la capăt. Universul ne oferă șansa unui nou început, a unei adevărate transformări; este timpul să profităm de această oportunitate, să ne deschidem sufletele și să ne schimbăm destinele. Puterea este în mâinile noastre.

Eclipsa de Lună Plină în Scorpion are o energie din belșug. Aceasta este ultima eclipsă în Scorpion pentru următorii 8 ani, ceea ce intensifică energia emoțională și mai mult. Planeta dominantă a Scorpionului este Pluto - aceasta a intrat în retrograd pe 1 mai, determinându-ne să privim înapoi, să ne învățăm lecțiile, să încheiem capitolele și să o luăm de la capăt.

Având în vedere că toată această energie primită din Cosmos este intensă, karmică și emoțională, următoarele zile vor fi un moment foarte bun pentru a avea mai multă grijă de noi. Trebuie să fim mai atenți la nevoile sufletelor noastre și să avem mai multă grijă de inimile noastre.

Iată ce ne rezervă astrele pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care ne-am născut:

Citește și:

Horoscop Berbec

Această perioadă stârnește multă emoție pentru tine. Poți descoperi lucruri noi și interesante care să te ajute pe viitor. Planurile pe care ți le faci în următoarele zile te vor scoate din zona de confort și îți vor oferi posibilitatea să crești pe toate planurile.

Horoscop Taur

Renunță la tot ce a fost în trecut, iartă, încheie socotelile cu tot ce s-a întâmplat și mergi mai departe cu viața ta. Permite-i liniștii să se instaleze în sufletul tău și învață să fii recunoscătoare pentru ceea ce trăiești aici și acum.

Horoscop Gemeni

Relațiile și conexiunile cu cei din jurul tău vor primi multă atenție în această perioadă. Ai ocazia să rezolvi problemele mai vechi pe care le-ai tot amânat și să faci pace cu persoane cu care ai avut conflicte dificile. Pe plan sentimental lucrurile merg de minune.

Citește și:

Horoscop Rac

Simți că ești pregătită pentru următorul pas pe plan profesional; te gândești de ceva timp să faci schimbări importante, iar acesta este semnul Universului că trebuie să îți iei inima în dinți și să acționezi. Ai încredere în tine și lasă-te condusă de intuiție în deciziile viitoare și totul va fi bine.

Horoscop Leu

Eclipsa de Lună poate reprezenta un nou început pentru tine, draga mea născută în zodia Leu. Universul este aici pentru a îți spune că este momentul să lași totul în spate și să o iei de la capăt, pe un drum nou. Viața ta se va schimba foarte mult în următoarea perioadă.

Horoscop Fecioară

Simți că productivitatea se amplifică, că ești mult mai dornică să faci lucruri noi și să înveți, așa că îți iei inima în dinți, ieși din zona de confort și alegi să te lași condusă de intuiție și să faci schimbări importante pe plan profesional. Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun.

Citește și:

Horoscop Balanță

Trucurile, lecțiile de viață și tot ce ai învățat în ultimii ani îți vor fi de mare folos în această perioadă. Universul îți pune pe pauză toate visurile și îți arată care sunt planurile lui pentru tine. Te adaptezi cu ușurință la tot ce se întâmplă și chiar te bucuri de călătorie.

Horoscop Scorpion

În această perioadă ai ocazia să te eliberezi de tot stresul acumulat în ultimele luni. Profită de energia vindecătoare a Universului și permite-i divinității să te ajute să te vindeci astfel încât să fii pregătită și să o iei de la capăt.

Horoscop Săgetător

Eclipsa de Lună în Scorpion poate fi un reminder minunat pentru a fi mai atentă la emoțiile tale. Universul îți trimite semne că este momentul să te conectezi la inima ta, să îți asculți sufletul și să înveți să fii recunoscătoare pentru viața pe care o trăiești.

Citește și:

Horoscop Capricorn

În această perioadă îndreaptă-ți atenția asupra lucrurilor pe care le iubești; ai grijă de tine, dă-ți seama ce te face fericită, fă ce simți că ai nevoie. Pune-te pe primul loc și învață să te bucuri de viață și să trăiești în momentul prezent.

Horoscop Vărsător

Ai puterea de a acționa așa cum îți dorești. În această perioadă te simți inspirată și vrei să experimentezi, să ieși din zona de confort, să îți construiești visuri noi și să te bucuri de ceea ce trăiești. Îndrăznește să fii fericită.

Horoscop Pești

Emoțiile pot fi foarte puternice în această perioadă pentru tine. Universul îți spune că este momentul să te concentrezi pe lucrurile pe care le-ai tot amânat și neglijat în ultimele luni. Ai ocazia să clarifici tot ce te-a afectat până acum astfel încât să te poți vindeca de traumele trecutului și să o iei de la capăt cu viața ta.

Citește și:

    foto main Romolo Tavani, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Kudika
    2 Mai 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.