Setari Cookie-uri

Și-a dat seama că merită mai mult... și că a venit timpul să plece pe drumul ei

I-a fost greu să facă acest pas, însă nu mai putea să îndure atât de multă nefericire. A ales să se pună pe primul loc și a decis că a venit timpul să se elibereze de tot și să plece. 

Este dificil să ieși dintr-o relație, mai ales atunci când iubești și lupți neîncetat pentru a face lucrurile să meargă. Însă dacă doar tu ești cea care depune eforturi, care face compromisuri, care iartă de prea multe ori greșeli ce uneori sunt de neiertat, care închide ochii și merge mai departe, care suferă mult prea mult... atunci, draga mea, este timpul să renunți. Tu meriți mult mai mult. Este timpul să pleci, să îți iei inima în dinți, să ai curajul de a spune "Gata" și să îți vezi de viața ta.

Adevărul este că pentru a pleca ai nevoie de curaj, de conștientizare de sine și de încrederea că meriți altceva. Dacă simți că nu mai poți, să știi că nu ești singură. Foarte multe femei se luptă să părăsească o relație greșită, poate chiar toxică. Multe femei au fost în locul tău și au găsit în sufletul lor puterea de a se elibera, de a renunța și de a merge mai departe pe drumul lor.

Citește și:

Ai nevoie de mai mult...

Este esențial să îți dai seama că a fi într-o relație greșită poate avea consecințe grave asupra bunăstării tale emoționale și fizice. Tu singură te poți detașa de tot și poți alege să pleci.

O relație toxică poate provoca stres, anxietate și depresie. O relație toxică te poate face să te simți fără valoare... este ca și cum nu ai fi observată. Mai mult, s-ar putea să începi să te îndoiești chiar tu de tine și să crezi că nu ești suficient de bună sau că nu meriți dragoste și nici respect.

Însă, adevărul este altul - nu doar eșți suficient de bună, ci meriți mult mai mult. Meriți să fii într-o relație care să îți aducă fericire și împlinire. Meriți să fii alături de cineva care să fie mândru că este cu tine. Meriți să fii răsfățată și acceptată așa cum ești. Meriți să fii lângă cineva care să te țină de mână nu doar la bine, ci și la greu. Meriți să fii lângă cineva care să lupte pentru a te face să zâmbești zi de zi, clipă de clipă.

Citește și:

Tu meriți totul...

Ia-ți inima în dinți și închide acest capitol dureros. Îndepărtează-te de tot ce a fost, permite-ți să te vindeci și să găsești adevărata fericire. Recâștigă-ți puterea și preia controlul asupra vieții tale.

Să realizezi că ești suficient de bună și să te îndepărtezi de o relație toxică poate fi o provocare, însă în cele din urmă va fi un moment plin de satisfacții. Amintește-ți că meriți să fii într-o relație sănătoasă, sinceră, matură, bazată pe respect, independență și dragoste nelimitată. Ai puterea de a atrage o astfel de relație, crede în ea și permite-i iubirii adevărate să te găsească.

Această călătorie pe care trebuie să o faci este una complexă. De aceea trebuie să te înzestrezi cu răbdare și să pornești la drum fără să mai privești în trecut. Fă primul pas și începe să îți construiești viața pe care ți-o dorești. Îndepărtează-te de tot ce este toxic, pune-te pe primul loc și alege fericirea în detrimentul suferinței. Eliberează-te de durere și mergi mai departe. A venit timpul să pleci...

Citește și:

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.