Setari Cookie-uri

Pe 7 mai Venus intră în Rac pentru a ne convinge să ne conectăm direct la sufletele noastre

Tot ce se întâmplă în această perioadă este magic și ne ajută să ne transformăm viețile mai frumos ca oricând. 

Suntem abia în prima săptămână a lunii mai și tot ce se întâmplă acum în viețile noastre pare ireal. Pluto în retrograd ne ajută să ne eliberăm de bagajele karmice din trecut și să începem un proces de transformare profundă, Eclipsa de Lună Plină în Scorpion ne cere să ne predăm și să avem încredere în călătoria noastră pentru că poate acum nu înțelegem drumul pe care mergem, însă Universul este de partea noastră și ne ajută necondiționat, iar Venus în Rac ne întoarce atenția către centrul inimii noastre, acolo unde există liniște, pace și iubire infinită.

Tot ce se întâmplă în această perioadă este magic și ne ajută să ne transformăm viețile mai frumos ca oricând.

Citește și:

Ziua de 7 mai este una specială deoarece aduce cu ea un nou eveniment astrologic important: Venus intră în Rac pentru a ne convinge că este momentul să ne îndreptăm atenția asupra emoțiilor, sentimentelor și a relațiilor pe care le avem. Cosmosul ne spune să ne săpăm adânc în interior deoarece acest tranzit este despre conectarea cu inima noastră, despre acceptarea a ceea ce suntem și despre eliberarea și vindecarea sufletului de traumele trecutului.

Ce reprezintă Venus în Rac?

Venus în Rac este precum o energie incredibilă ce înoată prin oceanul sufletului nostru. Această schimbare vine în momentul potrivit, la locul potrivit și ne îndeamnă să navigăm prin sentimentele și emoțiile noastre, să îmbrățișăm vulnerabilitatea și să creăm conexiuni semnificative, sincere și vulnerabile cu oamenii la care ținem. Putem rezolva conflicte, putem ierta și, cel mai important, putem fi noi înșine.

Citește și:

Venus in Rac: Universul ne spune că trebuie să ne acceptăm greșelile

Navigarea prin oceanul emoțiilor nu este întotdeauna ușoară pentru toată lumea. De cele mai multe ori suntem prinși de frică, de îndoială sau de traume din trecut. Ne este teamă să ne confruntăm cu ceea ce simțim în adâncul nostru. Primul pas pentru a putea depăși barierele pe care noi singuri ni le-am creat este să fim sinceri cu noi și să recunoaștem ceea ce suntem. Să ne dăm seama ce trebuie să schimbăm și de ce trebuie să ne eliberăm astfel încât să putem merge mai departe cu viața noastră.

Universul ne spune că nu putem naviga prin emoțiile noastre dacă nu suntem conștienți de ceea ce se întâmplă în interior. Așadar, este momentul să facem un pas în spate, să ne oprim din fuga către viitor și să ne concentrăm asupra prezentului. Momentul de acum este important pentru că aici se întâmplă viața noastră. Cine suntem? Ce simțim? Ce ne aduce fericire? Ce ne ține în spate și nu ne permite să ne urmăm visurile? De ce ne dorim să trăim viața altor oameni? Cum să facem să fim mulțumiți cu ceea ce avem? Ce trebuie să schimbăm în interior pentru a fi bine cu noi înșine? De ce trebuie să ne eliberăm? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările importante pe care trebuie să ni le punem și la care este obligatoriu să răspundem cu sinceritate maximă... pentru că ele ne vor ajuta să ne dăm seama ce ne lipsește și pe ce drum trebuie să mergem în continuare.

Citește și:

Este posibil să fie o perioadă copleșitoare, încărcată de sentimente, emoțîi, incertitudine... însă, odată ce dăm jos măștile și alegem să fim sinceri cu noi înșine, totul se va schimba.

Venus în Rac și relațiile cu oamenii din jurul nostru

Venus în Rac este momentul perfect pentru a ne concentra pe dragostea din inima noastră și a oferi atenția cuvenită relațiilor actuale. Putem crea conexiuni puternice cu oamenii din jurul nostru, putem trece la următorul nivel în ceea ce privește viața sentimentală sau putem întâlni suflete noi minunate pe care să ne dorim să le păstrăm în viața noastră.

De asemenea, Venus în Rac ne îndeamnă să ne îndreptăm atenția și asupra noastră. Este important să învățăm să ne prețuim, să ne punem pe primul loc, să ne dăm seama de valoarea noastră și să luăm decizii care să se alinieze cu valorile noastre. Relația cu noi înșine este cea care contează cel mai mult - să îi oferim atenția necesară și să învățăm să fim bine cu noi înainte de a fi bine cu alții.

Citește și:

foto main Lumitar, Shutterstock,

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.