Setari Cookie-uri

Portalul magic 5:5 se deschide pentru noi pe 5 mai pentru a ne îndepărta definitiv de tot ce este rău

Universul este aici și ne ajută să închidem definitiv ușa trecutului, să ne eliberăm de tot ce este rău și ne încurajează să avem încredere în noi și să mergem mai departe. Fără teamă, fără scuze, fără a mai privi în spate.

Cosmosul nu cunoaște limite când vine vorba de vindecarea sufletelor rănite. 5 mai este ziua în care Universul deschide portalul magic 5:5 pentru noi. Ușa trecutului se închide, prezentul se transformă, iar viitorul are potențial magic. Universul lucrează în favoarea noastră și ne îndepărtează definitiv de tot ce este rău pentru a putea începe o nouă viață.

Suntem aproape la jumătatea anului 2023. Acum este momentul să pășim pe un nou drum al vieții noastre pentru că suntem întâmpinați de un val puternic de energie care promite să rupă de la rădăcină tot răul, să zdruncine lucrurile și să ne împingă mai departe, către creștere și transformare. Focusul principal în această perioadă este pe trezirile interioare și pe dorința pe care o avem în a ne asculta tot mai mult sufletul și intuiția.

Citește și:

Portalul magic 5:5 ne oferă puterea de a închide ușa trecutului

Se spune că astfel de portaluri se deschid destul de rar, iar atunci când Universul deschide această ușă magică către noi, pământul se conectează cu cerul și cele două lumi se amestecă, devenind un întreg și ajutându-ne pe noi pentru a face acele transformări care până acum nu ar fi fost posibile.

Ziua de 5 mai are o putere incredibilă nu doar asupra fiecărei persoane din această lume, ci și asupra întregii comunități (ca un întreg). Universul este aici și ne ajută să închidem definitiv ușa trecutului, să ne eliberăm de tot ce este rău și ne încurajează să avem încredere în noi și să mergem mai departe. Fără teamă, fără scuze, fără a mai privi în spate. Suntem chemați să ieșim din zona de confort și să explorăm noi orizonturi, să ne deschidem larg aripile și să zburăm mai sus ca niciodată, luptând pentru visurile noastre și pentru propria fericire.

Citește și:

5:5: Energia puternică a Universului poartă vibrații divine, armonioase. Cele mai importante teme pe care ar trebui să ne concentrăm în această zi magică:

- grija pentru propria persoană;
- renunțarea la trecut și concentrarea pe momentul prezent;
- învățarea lecțiilor din ultima perioadă;
- iertarea oamenilor care ne-au greșit;
- iertarea noastră pentru greșelile făcute;
- manifestarea viitorului;
- creșterea interioară.

În ziua de 5 mai vălul dintre lumea fizică și cea spirituală se subțiază. Universul ne spune să ne așteptăm să fim tot mai des în conexiune cu intuiția noastră și, cel mai important, să avem un simț al scopului care ne ghidează spre calea sufletului nostru. Renunțăm la trecut, la tot ce nu ne mai este de folos, la tot ce este toxic și ne concentrăm pe momentul de acum.

Citește și:

5 mai este o zi pentru curățarea sufletelor de tot ce este rău

Energia divină pe care Cosmosul ne-o transmite ne poate ajuta să schimbăm jocul și destinul propriei vieți. Trebuie doar să ne dăm seama ce trebuie să lăsăm în spate, care sunt rănile pe care le avem de vindecat și ce ne dorim de la viitor. Săpăm adânc în interiorul nostru astfel încât să ne eliberăm complet de tot ce a fost și să rescriem o poveste nou-nouță care să se alinieze cu scopul nostru suprem.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.