Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (8-14 mai)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Mă eliberez de toate gândurile negative din trecut și mă concentrez pe clipa prezentă. Aici se întâmplă viață mea, acum pot fi fericită cu adevărat.

Mantra zilei de marți:

Îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg mai departe. Nu mă mai joc cu destinul meu, nu mai pierd timp prețios alergând pe cărări greșite.

Mantra zilei de miercuri:

În inima mea există fericire pură. Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc și mă bucur de tot ceea ce mi se întâmplă.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Îmi accept destinul și nu mai încerc să lupt împotriva lui. Poate că nu înțeleg ce se întâmplă acum, însă sunt convinsă că Universul mă ajută să merg pe drumul potrivit pentru mine.

Mantra zilei de vineri:

Învăț să mă pun pe primul loc și să am mai multă grijă de mine. Învăț să îmi ofer iubirea pe care o ofer celor din jurul meu. Învăț să fiu bine cu mine.

Mantra zilei de sâmbătă:

Mă bucur de această zi liniștită cu toată inima mea fără să mai privesc către trecut și fără să îmi mai fac griji cu privire la viitor.

Mantra zilei de duminică:

Iert toți oamenii care m-au rănit și mă iert și pe mine pentru tot ce am făcut greșit până acum. Fac un pas în față și merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.