Setari Cookie-uri

Soarele se pregătește să intre în zodia Gemeni. La ce să ne așteptăm în următoarele săptămâni?

Anul acesta Soarele intră în zodia Gemeni pe 21 mai. Avem la dispoziție o lună întreagă de energie incredibilă de care să profităm și pe care să o folosim pentru a ne bucura de viață. 

Sezonul Gemenilor este chiar după colț. Soarele se pregătește să își încheie călătoria prin încăpățânatul și independentul Taur și să intre în spiritualul și energicul Gemeni. Află care sunt surprizele pe care Universul le-a așezat pe drumul destinului nostru pentru următoarea perioadă.

În fiecare lună Soarele trece printr-un semn astrologic, aducând cu el energia acestui semn pentru toate zodiile pe toată durata tranzitului.

Foarte multe persoane văd semnul Gemeni precum o zodie cu două fețe, însă adevărul este că acesta este o zodie spirituală, intelectuală și sociabilă, cu chef de viață, de distracție și, surprinzător, emoții și sentimente frumoase de oferit. Universul ne sfătuiește să ne punem centurile și să ne pregătim să învățăm tot ce ar trebui să știm despre sezonul Gemenilor și energia incredibilă pe care următoarea perioadă ne-o va aduce în cale.

Citește și:

Când începe sezonul Gemenilor?

Anul acesta Soarele intră în zodia Gemeni pe 21 mai. Avem la dispoziție o lună întreagă de energie incredibilă de care să profităm și pe care să o folosim pentru a ne bucura de viață.

Ce înseamnă când avem Soarele în Gemeni?

Semnul Gemeni este un semn de Aer - precum Balanță și Vărsătorul - și manifestă un intelect sporit, o dorință de a se conecta profund la gânduri interioare, la emoții și sentimente profunde. Gemenii sunt întotdeauna veseli, dornici de viață, de explorare și de socializare (această zodie mai este numită și "fluturele social al zodiacului").

Conduși de Mercur, planeta informațiilor, a comunicării și a călătoriilor, Gemenii sunt în mod natural interesați de conversații care să îi intrige, de absorbția de noi informații și de dorința de a vorbi mult.

Citește și:

Cu toate acestea, energia oarecum împrăștiată a Gemenilor poate însemna că în gândurile și conversațiile lor trec adesea de la o idee la alta, uneori zăpăcindu-te cu prea multe detalii sau întâmplări mult prea diferite încât îți este greu să mai ții pasul cu ce au de zis. Mai mult, fără un echilibru adecvat, sezonul Gemeni poate crea pentru noi multe gânduri personale ce pot duce la stres și anxietate, crescând nevoia de introspecție și atenție asupra propriei vieți.

Ce reprezintă gemenii din acest semn zodiacal?

În astrologie, zodia Gemeni este asociată cu simbolul gemenilor. Acești gemeni îi reprezintă pe Castor și Polux, gemeni prezenți în mitologia greacă și nu indică neapărat o personalitate cu două fețe. Mulți văd acest simbol al gemenilor ca fiind unul negativ însă, de fapt, acesta reprezintă dualitate, flexibilitate și complexitate caracteristici care descriu perfect zodia Gemeni.

Citește și:

Zodia Gemeni este un semn zodiacal care se poate adapta la aproape orice situație. Nu se blochează niciodată într-un singur model sau mod de gândire, ci din contra - este mereu în mișcare.

Care sunt temele sezonului Gemeni?

Sezonul Gemeni aduce energia perfectă pentru a începe vara cu dreptul - toată energia socială pe care o aduce acest semn ar putea fi chiar motivul pentru care spunem că iubirea începe să înflorească mai mult ca oricând vara.

Unele dintre temele importante ale sezonului Gemenilor includ abilități cognitive sporite, o creștere a impulsului social și a creativității; mintea noastră va fi în flăcări cu idei minunate și vom beneficia foarte mult din explorarea acestor fulgerări de perspectivă. Nu rămânem într-un tipar, ci alegem să ieșim din zona de confort și să experimentăm.

Citește și:

Pe plan personal, există o nevoie intensă de a ne conecta la oamenii din jurul nostru, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă vom încerca să petrecem mai mult timp cu familia și prietenii și chiar să facem noi conexiuni.

Alte teme importante pe care trebuie să le avem în calcul:

- inspirație pe plan profesional;
- energie în tot ce ne propunem să facem;
- entuziasm și spontaneitate;
- curiozitate cu privire la viață;
- flexibilitate.

foto main Razulation, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.