Setari Cookie-uri

Pe 14 mai Mercur iese din retrograd. Întregul Univers sărbătorește, iar noi ne eliberăm sufletele de tot ce doare

Mercur iese din retrograd in timp ce Universul ne îndeamnă să mergem mai departe cu viețile noastre

După un retrograd plin de evenimente puternice, Mercur iese din retrograd și tot Cosmosul sărbătorește. Avem ocazia de a învăța importanța renunțării și lecțiile durerii și ale tristeții prezentate în timpul acestui tranzit. Privim în trecut doar pentru a reevalua momentele dificile și problemele ascunse astfel încât să ne putem elibera sufletele de toate lucrurile care dor sau de care nu mai avem nevoie în prezentul nostru.

Mercur iese din retrograd: Universul ne îndeamnă să mergem mai departe cu viețile noastre

Mercur direct este un moment de bun august pentru noi toți. Universul ne îndeamnă să învățăm lecțiile primite în toată această perioadă. Deși Mercur își reia cursul prin Cosmos, există încă o perioadă post umbră a retrogradului în care avem ocazia să ne recalibrăm relația dintre minte și corp. În următoarele zile este foarte important să ne acordăm spațiul necesar pentru a integra tot ceea ce am învățat până acum.

Citește și:

Citește în continuare pentru a afla care este singurul sfat pe care Universul l-a pregătit pentru tine pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Este momentul să lași trecutul în spate și să privești către viitor în timp ce îți aduni puterile pentru a te bucura și a învăța să trăiești în momentul prezent. Aici și acum se întâmplă viața ta.

Horoscop Taur

Permite-i sufletului tău să te ghideze prin acest nou capitol al vieții tale. Ia decizii în funcție de ce îți dictează inima și vei vedea cât de mult se vor schimba lucrurile. Ai încredere în intuiție.

Horoscop Gemeni

Draga mea născută în zodia Gemeni, ești pregătită pentru un nou început? Universul îți spune că acum este momentul să o iei de la capăt cu viaaă ta. Închide ușa trecutului, dă pagină și bucură-te de această schimbare.

Citește și:

Horoscop Rac

Fă un pas în spate și permite-ți să te bucuri de viață. Ești tot timpul pe fugă, dornică să bifezi lucruri, să îți împlinești dorințe și visuri și să faci schimbări. Acum încearcă să încetinești și doar să trăiești.

Horoscop Leu

Nu permite nimănui să îți spună cum să îți trăiești viața. Ești la cârma propriului destin, tu ții frâiele - nu lăsa pe nimeni să te ghideze sau să te influențeze în niciun fel. Ia deciziile pe care tu le consideri potrivite pentru tine.

Horoscop Fecioară

Permite-ți să înveți toate lecțiile pe care Universul ți le-a scos în cale în ultimele săptămâni astfel încât să faci schimbările pe are ți le dorești de atât de mult timp. Bucură-te de călătorie, este una minunată.

Citește și:

Horoscop Balanță

A venit momentul să pui în aplicare toate planurile pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Acum ai ocazia să îți împlinești cele mai mărețe visuri. Ai încredere în tine și bucură-te de călătorie.

Horoscop Scorpion

Transformarea vieții tale a început încă din primele zile ale acestui an; totuși, în ultima perioadă ai avut parte de puțină liniște pentru a te adapta la schimbări. Urmează câteva săptămâni intense, așa că pregătește-te să ieși din zona de confort și să te bucuri de o călătorie interesantă.

Horoscop Săgetător

Nu te mai grăbi, nu mai alerga prin viață. Fă un pas în spate și permite-i Universului să îți arate care este drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Această călătorie a ta va fi una care te va ajuta să crești foarte mult.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Lasă în spate durerea și tristețea și învață să fii recunoscătoare pentru viața pe care o ai în acest moment. Trecutul nu mai există, nu te mai întoarce la el; concentrează-te pe ceea ce trăiești aici pentru că acum se întâmplă viața ta.

Horoscop Vărsător

Tu singură ai șansa de a îți crește cele mai puternice aripi. Nu mai aștepta pe nimeni care să îți dea încredere; găsește în sufletul tău puterea de a te ridica de la pământ, de a merge mai departe cu viața ta și de a îți împlini cele mai mari visuri.

Horoscop Pești

Fă ce simți că este mai bine pentru tine fără să îți mai pese de ce spun sau fac alți oameni. Aceasta este viața ta și permite-ți să o trăiești așa cum îți dorești astfel încât să nu mai ai niciun regret.

Citește și:

foto main urvana, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.