Setari Cookie-uri

Draga mea, ai nevoie de un curaj extraordinar să spui 'Inima mea este deschisă pe deplin să iubească din nou'

Foarte puțini oameni pot face asta. Mandrește-te cu sufletul tău. Celebrează puterea pe care o are inima ta. 

Ai trecut prin atât de multe și uite cum inima ta a supraviețuit. Nu-i așa că ești mândră de ea? Este incredibil de puternică. Iubește-o, apreciaz-o și permite-i să fie din nou bine. Renunta la trecut, închide definitiv acea ușă, vindecă-te complet și concentrează-te pe această călătorie a ta. S-a încheiat un capitol, însă nu s-a încheiat viața ta. Dă pagina și mergi mai departe.

Cum îți vindeci inima? Având grijă de tine!

Ai nevoie de timp pentru a te vindeca după o despărțire. O vindecare adevărată, profundă, sinceră este necesară pentru a putea să iubești din nou. Dacă vrei să experimentezi cea mai profundă conexiune posibilă, începe mai întâi cu grijă pentru propria persoană. Nu poți iubi pe altcineva până când nu te vei iubi pe tine însăți cu toată inima ta.

Citește și:

Pornește în această călătorie de iubire de sine cu următoarele lecții importante:

- înțelege că nimeni nu te completează;
- nu mai construi o casă în inima ta pentru alte persoane și începe să construiești o căsuță pentru tine însăți;
- comunicarea, sinceritatea și respectul sunt principalii piloni ai unei relații sănătoase;
- tu ești de ajuns.

Dragostea pe care o vei găsi în tine te va ajuta să găsești și mai multă fericire

Acesta este un capitol incredibil de frumos pentru tine... este capitolul RENAȘTERII. Este momentul în care alegi să te pui pe primul loc, să ai grijă de tine, să te iubești numai și numai pe tine și să fii bine cu tine. Este momentul în care alegi să faci un pas în spate, să îți asculți inima, să îți urmezi intuiția și să îți dai seama de ce ai nevoie și ce schimbări trebuie să faci pentru a ajunge pe drumul tău. Este momentul în care renaști, în care deschoperi cât de frumoasă este dragostea pe care ți-o poți oferi singură.

Citește și:

Da, ai nevoie de mult curaj să o iei de la capăt. Ai nevoie de mult curaj să îți spui că ești pregătită să iubești din nou. Însă, știi ce? Dragostea adevărată te va găsi când tu vei fi bine cu tine. Când vei dărâma toate barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale și vei alege să fii din nou vulnerabilă. Iubirea te va găsi când deja te vei iubi pe tine mai mult ca oricând. Și va veni în viața ta, te va lua pe nepregătite și îți va arăta ce înseamnă să fii îndrăgostit cu adevărat. În plus, va adăuga și mai multă fericire la fericirea care deja există în sufletul tău.

Nu trebuie să ai încredere în altă persoană. Trebuie doar să ai încredere în tine. Conectează-te la tine. Asigură-te că ești aliniată cu scopul tău. Ai încredere în destinul tău. Ai încredere în procesul tău. Ai încredere în evoluția ta. Totul va fi bine. Bucură-te de călătorie.

Citește și:

foto main Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.