Setari Cookie-uri

A doua jumătate a lunii mai 2023 va fi cu adevărat specială pentru aceste 3 zodii

Ești curioasă să afli dacă te numeri printre ele? Citește în continuare. 

Jumătatea lunii mai vine cu tranzite importante în Cosmos. Mercur a ieșit din retrograd, Jupiter a intrat în Taur, iar ultima Lună Nouă a primăverii se pregătește să ne inunde sufletele cu energie aproape divină. Majoritatea zodiilor vor avea parte de schimbări incredibile pe toate planurile, însă 3 semne zodiacale se vor bucura de cele mai frumoase două săptămâni de până acum. Citește în continuare pentru a afla dacă te numeri printre acestea.

A doua jumătate a lunii mai 2023 va fi cu adevărat specială pentru aceste 3 zodii

Horoscop Taur

Perioada în care Soarele a fost în zodia ta a fost una foarte interesantă, însă să nu crezi că surprizele se încheie aici odată cu intrarea Soarelui în Gemeni. Transformările continuă pentru tine, iar Universul îți spune să îți deschizi inima și să te pregătești pentru ce urmează deoarece este timpul să te bucuri de adevărate binecuvântări din partea Cosmosului.

Citește și:

Fă un pas în spate și reflectă la locul în care erai acum 10-12 ani pentru a îți da seama cât de mult s-a schimbat viața ta și cât de norocoasă ești. Jupiter, planeta abundenței, a înțelepciunii și a expansiunii se întoarce în semnul tău pe 16 mai și aici va rămâne până la finalul anului. Următoarele nu doar săptămâni, ci chiar luni vor fi incredibil de frumoase pentru tine deoarece cea mai bogată planetă din sistemul solar te va duce pe drumul cu prosperitate, iluminare și fericire. Cu Luna Nouă răsărind tot în semnul tău pe 19 mai, ai ocazia să plantezi semințele intenției, să îți pui dorințe și să manifești viața la care visezi.

Horoscop Rac

Aceasta este o perioadă incredibil de frumoasă pentru tine, draga mea născută în zodia Rac. Ești cu un pas mai aproape de a îți transforma visurile în realitate. În această săptămână Universul îți scoate în cale câteva oportunități speciale și unice cu care rar te întâlnești, așa că ia-ți inima în dinți, ieși din zona de confort și profită de ele pentru că îți vor aduce tot ce îți dorești și mult mai mult.

Citește și:

Urmărește valul de înțelepciune intuitivă care te ghidează și mergi pe acest drum minunat. Divinitatea este de partea ta și te protejează la fiecare pas pe care îl faci. Jupiter în Taur aduce creștere în zona profesională și un sentiment de liniște și de fericire pe plan personal.

De asemenea, Luna Nouă în Taur te determină să îți faci puțină ordine în visurile vechi și să le păstrezi doar pe cele care chiar contează pentru tine și îți vor aduce împlinire. Aceasta este o perioadă de transformare și schimbare, bucură-te de ea.

Horoscop Capricorn

Petrecerea timpului cu cei dragi la începutul săptămânii îți va aduce beneficii și liniște în suflet. Te simți înconjurată de iubire și înveți să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ți-a oferit Universul în ultima perioadă. În sfârșit, în viața ta s-a așternut liniștea pe care o căutai de atât de mult timp. Ești într-un loc în care ești recunoscătoare pentru tot ce ai trăit, te bucuri de prezent și îți faci planuri frumoase pentru viitor, așteptând cu nerăbdare să vezi ce surprize mai are destinul pentru tine.

Citește și:

Următoarele săptămâni, copilul tău interior va ieși la suprafață și îți va permite să vezi lucrurile mărunte cu alți ochi. Vei lua o pauză de la fuga prin viață și te vei bucura de tot ce ți se întâmplă în jurul tău. Luna Nouă de pe 19 mai îți aduce o energie pentru a îți pune în ordine visurile și a manifesta dorințe noi. Dacă vrei să faci câteva schimbări, acesta este cel mai bun moment pentru a îți lua inima în dinți și a te apuca de treabă.

foto main luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.