Setari Cookie-uri

Într-o lume în care toți încearcă să fie altcineva și să poarte măști... eu vreau să fiu eu!

Într-o lume în care toată lumea poartă măști și încearcă să fie altcineva, să trăiască viața altcuiva, eu mă străduiesc să fiu cea mai sănătoasă și mai frumoasă versiune a mea. Singura persoană care vreau să fiu... SUNT EU. 

Îmbrățișarea autenticității. Eu mă iubesc pe mine și sunt într-o călătorie de a deveni cea mai bună versiune a mea

Într-o lume consumată de comparație și de dorința de a îi imita pe ceilalți, îmi mențin ferm angajamentul de a deveni cea mai frumoasă versiune a mea. În mijlocul presiunilor societății de a mă conforma și de a imita, aleg să îmi îmbrățișez individualitatea, să îmi accept calitățile și defectele, să mă iubesc pentru ceea ce sunt și să merg pe un drum în care prioritatea mea principală este descoperirea de sine. În loc să îmi doresc să fiu altcineva, îmi găsesc împlinire în cultivarea calităților unice, în împlinirea propriilor visuri și în găsirea unui scop minunat în viață.

Citește și:

Tot mai rar permitem oamenilor din jurul nostru și chiar nouă să fim văzuți cu adevărat și alegem să purtăm măști de oameni puternici, diferiți, schimbați nu doar pentru a ne proteja, ci și pentru a fi plăcuți de către ceilalți.

În această perioadă aleg să renunț la toate aceste măști și să fiu eu însămi. Nu îmi mai este teamă să îmi explorez magia și să îi permit sufletului meu să prindă viață și să devină ce este menit să fie.

A fi sensibil nu este un semn de slăbiciune... ci de forță interioară.
A avea compasiune nu este un semn de naivitate, ci de iubire puternică.
A îți pune sufletul pe masă nu este neglijență... este curaj.

Nimeni nu ne poate lua ceea ce refuzăm să oferim. Limitele nu sunt răutăcioase, sunt necesare în relațiile noastre. Ele sunt esențiale pentru respectul de sine și creșterea interioară.

Citește și:

Suntem aici pentru a fi noi înșine. A venit momentul să ne bucurăm de ceea ce suntem. Să mergem în această călătorie cu pozitivitate, pace, speranța și multă iubire. Cu toții suntem opere de artă. Cu toții suntem unici. Așadar, să renunțăm la toate măștile care nu ne permit să trăim cu adevărat, să închidem capitolele trecutului și să o luăm de la capăt.

Să ne străduim să fim cea mai bună versiune a noastră. Să ne fixăm obiective realizabile, să ne provocăm zi de zi să învățăm și să explorăm noi drumuri și să ne extindem orizonturile astfel încât să ne eliberăm întregul potențial și să trăim fără reținere.

Într-o lume în care dorința de a deveni altcineva decât suntem meniți să fim, să rămânem fideli scopului nostru divin și să luptăm pentru a fi cea mai bună versiune a noastră. Să respingem iluzia perfecțiunii, să îmbrățișăm ceea ce suntem, să celebrăm individualitatea și să ne bucurăm de creșterea personală. Și să fim fericiți pe deplin - trup, suflet și minte.

Citește și:

foto main EL_Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.