Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 22-29 mai

Universul ne spune să nu ne mai temem de nimic. Este momentul să acceptăm provocările care vin către noi și, cu inima deschisă, să luptăm pentru ceea ce ne dorim cu adevărat. Aceste momente grele sunt, de fapt, trepte pe care trebuie să le urcăm pentru a atinge fericirea.

Horoscop săptămânal: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de primăvară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt capabilă să realizez lucruri incredibil de frumoase în această săptămână. Las trecutul în spate și mă concentrez pe clipa de acum. Prezentul este cel care contează cu adevărat.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai este teamă de nimic. Accept provocările care vin către mine și, cu inima deschisă, lupt pentru ceea ce îmi doresc cu adevărat. Aceste momente grele sunt, de fapt, trepte pe care trebuie să le urc pentru a atinge fericirea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce este negativ. În inima mea există fericire adevărată, în timp ce sufletul meu radiază de liniște și pace. Atrag tot ce este mai frumos în viața mea.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: În această săptămână sunt concentrată pe visurile mele. Universul este de partea mea și mă motivează să lupt pentru a îmi atinge obiectivele.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi pe care o primesc de la divinitate și pentru toate posibilitatatile pe care aceasta mi le aduce. Mă bucur cu toată inima de fiecare lucru mărunt și trăiesc pentru clipa de acum.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în abilitățile mele de a gestiona orice problemă, de a depăși orice obstacol, de a lupta cu orice situație grea. Am încredere în mine pentru că știu că eu pot.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt înconjurată de iubire. Sufletul meu este încărcat de energie pozitivă. Mintea mea gândește numai lucruri frumoase. Viața mea este una minunată.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să renunț la negativitate și să îmbrățișez pozitivitatea. Aleg să renunț la durere și să îmbrățișez fericirea. Aleg să renunț la trecut și să mă bucur de clipa prezentă.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt arhitectul propriei mele fericiri și propriului meu succes. În mâinile mele se află frâiele vieții mele. Eu pot decide ce schimbări pot face pentru a trăi frumos și a îmi bucura inima.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple în această săptămână. Fac un pas în spate și îi permit Universului să își joace cartea și să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai lupt împotriva propriului destin. În această perioadă accept ceea ce trăiesc în clipa de acum și învăț să mă adaptez schimbărilor și să mă bucur de tot ce îmi oferă viața.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare zi este o nouă oportunitate de creștere și succes. Îmi iau inima în dinți, ies din zona de confort și mă bucur de oportunitățile minunate pe care Universul mi le scoate în față.

foto main CFH DESIGN, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.