Setari Cookie-uri

Tranzitele importante în Cosmos în a doua jumătate a anului 2023. Lăsăm să plece tot ce nu mai este al nostru 

A meritat așteptarea. Acum avem ocazia să trăim totul la intensitate maximă. Suntem creatorii propriului destin și atragem lucruri minunate ce ne vor aduce numai și numai fericire.

A doua jumătate a anului 2023 vine cu energii incredibil de puternice. Universul ne trimite semnale că este timpul să ne pregătim sufletește. Urmează o perioadă intensă pentru toate zodiile, cu schimbări uriașe, destine trasnformate și vieți trăite mai bine ca niciodată.

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice în fiecare luna din a doua jumătate a anului 2023:

Cel mai important tranzit al lunii iulie 2023: Pluto Anaretic

Pe cercul zodiacal, fiecare semn începe la gradul 0 și se încheie la gradul 29. În astrologie, gradele 0 și 29 sunt considerate critice deoarece sunt grade de început și tranziție: ceva se naște la gradul 0 și ceva se încheie la gradul 29. Gradul 29 poartă denumirea și de "grad anaretic" - acest cuvânt provine din limba greacă și înseamnă distrugător.

Citește și:

Pluto se întoarce din Vărsător în Capricorn pe 11 iunie 2023 și este anaretic la 29 de grade în Capricorn până pe 27 iulie 2023 (aproape o lună întreagă).

Este posibil să simțim o grabă din partea Universului de a termina lucrurile (acum, cât mai avem această șansă). Este important să facem acest lucru înainte ca Pluto să treacă mai departe deoarece avem ocazia de a încheia socotelile cu trecutul astfel încât să o luăm de la capăt.

Cel mai important tranzit al lunii august 2023: Mercur retrograd în Fecioară

Mercur va retrograda începând cu 23 august până pe 15 septembrie, întregul moment având loc doar în zodia Fecioară - acest semn zodiacal este unul dintre cele în care Mercur se simte foarte bine, acest lucru amplificând cu adevărat efectele tranzitului.

Citește și:

Ne putem simți foarte stresați și temători cu privire la schimbările pe care Universul ni le scoate în față. Fie luăm o pauză pentru a ne liniști puțin, fie ne acceptăm destinul și învățăm să ne adaptăm la aceste transformări. Acest retrograd ne provoacă să găsim noi moduri să fim productivi fără a fi nevoie să facem totul perfect. Până la urmă, învățăm lecții incredibile și avem ocazia să creștem pe toate planurile.

Cel mai important tranzit al lunii septembrie 2023: Venus în conjuncție cu Jupiter

Pe 17 septembrie 2023 Venus în Leu va intra în pătrat cu Jupiter în Taur. Acesta este a treia și ultima conjuncție dintre ele în aceste semne (primul a fost pe 11 iunie, iar al doilea pe 22 august, în timpul lui Venus retrograd).

Citește și:

O conjuncție se întâmplă când două planete (sau corpuri) sunt la 90 de grade. Acest moment este important deoarece Venus retrograd se încheie pe 3 septembrie, în timp ce Jupiter retrograd începe pe 4 septembrie și ambele planete sunt în conjuncție. Întreaga lună septembrie simțim energia acestui moment astrologic - în ciuda obstacolelor care apar, Universul ne spune să nu cumva să renunțăm și să găsim putere de a ne ridica de la pământ și de a continua pe drumul nostru.

Cel mai important tranzit al lunii octombrie 2023: Începe sezonul eclipselor

Pe 14 octombrie avem o Eclipsă de Soare în Balanță (prima Eclipsă în Balanță de mulți ani) ce ne ajută să ne concentrăm mai mult pe relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru. Renunțăm la măști și ne bucurăm să arătăm cine suntem cu adevărat.

Citește și:

Pe 28 octombrie avem Eclipsa de Lună în Taur, ultima eclipsă în Taur pentru următorii ani. Acesta este al treilea an consecutiv cu Eclipsa de Lună în Taur în această perioadă a anului. Cele mai importante teme pentru noi: să ne focusăm asupra rezultatului final, să ne învățăm lecțiile, să renunțăm la trecut și să o luăm de la capăt. Vor fi momente emoționante ce ne vor face mai puternici.

Cel mai important tranzit al lunii noiembrie 2023: Venus este singleton

Pe 8 noiembrie 2023 Venus va intra în zodia Balanță și va deveni un singleton. Ce înseamnă asta? Un singleton apare atunci când o planetă este singură intr-un element/ izolată. Venus va fi singura planetă dintr-un semn de aer tot timpul în care va fi în Balanță (Venus va face turul în Balanță până pe 4 decembrie 2023).

Citește și:

Ce înseamnă acest tranzit pentru noi: vom fi concentrați pe relațiile și conexiunile noastre, pe angajamentele făcute, compromisuri în parteneriate. Ne dorim să fim plăcuți și să ne conectăm cât mai mult cu oamenii din jurul nostru.

Cel mai important tranzit al lunii decembrie 2023: Mercur retrograd în Capricorn și Săgetător

Mercur va retrograda din 13 decembrie 2023 până pe 1 ianuarie 2024 - așa că încheiem acest an și începem un altul cu Mercur retrograd.

Mercur retrograd începe în Capricorn și apoi se mută în Săgetător (pe 23 decembrie 2023). Acesta este ultimul Mercur retrograd care îl afectează pe Capricorn. Focusul nostru va fi pe rezolvarea problemelor legate de obiective, drumuri în viață, direcții, responsabilități și noi începuturi. Avem ocazia să învățăm lecții importante, să revizuim tot ce a fost astfel încât să o luăm de la capăt.

Citește și:

foto main Elena11, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.