Setari Cookie-uri

Horoscop vară 2023: Mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarele 3 luni

Ne pregătim de un nou capitol plin de surprize frumoase și schimbări neașteptate ale destinelor. Universul ne spune să ne punem centura deoarece urmează o călătorie de-a dreptul explozivă. Următoarele 3 luni vor fi cu adevărat speciale dacă ne eliberăm de trecut și învățăm să ne bucurăm de toate oportunitățile pe care divinitatea ni le scoate în cale. 

Află care este mantra de care ai nevoie în cele trei luni ale verii 2023 în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop vară 2023: Zodia Berbec

Mantra ta pentru această vară: Mă bucur cu tot sufletul meu de acest capitol incredibil pe care mă pregătesc să îl încep. Renunț la trecut și îi permit destinului să îmi arate cât de frumoasă poate fi viața mea.

Horoscop vară 2023: Zodia Taur

Mantra ta pentru această vară: Transformarea începe cu mine. Renunț să mă mai concentrez pe ce nu îmi aparține și promit să îmi îndrept întreaga atenție asupra lucrurilor care mă pot face fericită cu adevărat.

Horoscop vară 2023: Zodia Gemeni

Mantra ta pentru această vară: Profit de această vară pentru a mă bucura de tot ce este mai frumos. Mă eliberez de trecut, renunț la bariere și la reguli și îi permit necunoscutului să îmi arate minunățiile vieții. Sunt pregătită să trăiesc fără limite.

Citește și:

Horoscop vară 2023: Zodia Rac

Mantra ta pentru această vară: Inima mea este pregătită să iubească mai mult ca oricând. Mă vindec de tot ce a fost și mă concentrez pe clipa de acum. Învăț să iubesc viața, să iubesc oamenii, să iubesc lucrurile mărunte și, cel mai important, învăț să mă iubesc pe mine.

Horoscop vară 2023: Zodia Leu

Mantra ta pentru această vară: În această perioadă lupt mai mult ca oricând pentru visurile mele. Nu mai permit nimănui să îmi taie aripile; aleg să cred în mine și să nu mă dau bătută. Merg mai departe cu planurile mele și promit să nu renunț până când nu voi ajunge acolo unde îmi doresc.

Horoscop vară 2023: Zodia Fecioară

Mantra ta pentru această vară: Sufletul meu este pregătit pentru tot ce urmează să se întâmple. Nu mă mai tem de necunoscut deoarece știu că în necunoscut se întâmplă viața adevărată. Îmi deschid inima și mă bucur de călătorie.

Citește și:

Horoscop vară 2023: Zodia Balanță

Mantra ta pentru această vară: Am tot ce îmi trebuie pentru a fi fericită cu adevărat. Promit să nu mai caut bucuria în locurile greșite, ci să merg după ea în adâncul sufletului meu. În viața mea de acum totul este minunat.

Horoscop vară 2023: Zodia Scorpion

Mantra ta pentru această vară: Eu am puterea de a îmi transforma viața. Nu mă mai ghidez după ce îmi spun oamenii din jurul meu, ci aleg să îmi ascult inima și să iau deciziile pe care sufletul meu le consideră potrivite pentru mine.

Horoscop vară 2023: Zodia Săgetător

Mantra ta pentru această vară: Am încredere în această călătorie a mea. Am încredere în alegerile pe care le fac, în schimbările pe care le pun în aplicare și în visurile pentru care lupt. Sunt mai pregătită ca niciodată să o iau de la capăt în acest nou capitol al vieții mele.

Citește și:

Horoscop vară 2023: Zodia Capricorn

Mantra ta pentru această vară: În această vară îmi promit să nu mă mai feresc de iubire și de fericire. Aleg să dărâm toate zidurile pe care le-am construit în jurul meu și să mă bucur de viață așa cum este ea. Învăț din greșeli, mă bucur de călătorie și merg mai departe.

Horoscop vară 2023: Zodia Vărsător

Mantra ta pentru această vară: Aleg să nu mai lupt împotriva propriului destin. Aleg să nu mă mai opun planului divinității. Accept toate schimbările pe care Universul le-a pregătit pentru mine, mă adaptez și la ele și mă bucur de tot ce mi se întâmplă.

Horoscop vară 2023: Zodia Pești

Mantra ta pentru această vară: Învăț că nu pot controla toată viața mea. De aceea în loc să pierd timp prețios încercând să schimb ceva ce nu poate fi schimbat, îmi promit să mă focusez doar pe ce poate fi controlat. Între timp, mă bucur de călătorie.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.