Evenimentele astrologice din iunie deschid poarta către un nou început. Timpul s-a scurs, destinele vor fi schimbate

Nu este întâmplător ceea ce va urma. În iunie Universul ne spune să întoarcem pagina pentru că vom fi întâmpinați de energia frumoasă și plină de putere a Cosmosului. Soarele strălucește puternic, luminându-ne calea și pregătindu-ne pentru tot ce urmează să se întâmple.

Iunie este a șasea luna a anului și, pe lângă faptul că ne luăm rămas bun de la primăvară și facem loc verii în inimile și sufletele noastre, încheiem și prima jumătate din 2023 și pășim încrezători deja în a doua jumătate din an.

Numerologia colectivă pentru iunie 2023 poartă vibrațiile cifrei 4, care înseamnă încredere de sine, stabilitate, putere și securitate.

Teme importante pentru această perioadă:
- protecție;
- ordine și disciplină;
- curaj;
- încredere;
- flexibilitate;
- putere.

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din iunie 2023:

4 iunie: Lună Plină în Săgetător

Luna iunie începe cu un eveniment astrologic intens. Pe 4 iunie sărbătorim Luna Plină în Săgetător și ne bucurăm de înflorirea semințelor plantate în perioada Lunii Noi. Pe măsură ce Luna începe să primească din ce în ce mai puțină lumină în fiecare noapte, suntem încurajați să încetinim și să reflectăm asupra creșterii și a progresului nostru în prima jumătate a ciclului lunar.

Citește și:

Această Lună Plină în Săgetător luminează calea noastră către viitor și ne trezește la viață, scoțându-ne în cale oportunități minunate de evoluție și noi moduri de a ne redescoperi și de a înțelege scopul nostru în această viață.

5 iunie: Venus intră în Leu și este în opoziție cu Pluto

Pe 5 iunie, Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a armoniei, se mută în Leul plin de încredere și pasiune. Acest eveniment ceresc va trezi focul interior din noi, inspirându-ne să îmbrățișăm talentele și dorințele noastre unice. Căutăm adânc în interiorul nostru și ne conectăm inima cu sufletul. Universul ne încurajează ca în această perioadă să profităm de aceste energii, să renunțăm la măști și să ne exprimăm autentic.

Citește și:

Cu toate acestea, această călătorie vine și cu câteva provocări: Venus în Leu se va opune lui Pluto retrograd în Vărsător, creând o tensiune incredibil de puternică între dorința noastră de iubire și conexiune și teama de vulnerabilitate și schimbare. Suntem îndemnați să renunțăm la ideile învechite și la tot ce nu ne mai servește și să ne îmbrățișăm stilul unic de a fi.

11 iunie: Mercur intră în Gemeni și Pluto retrograd reintră în Capricorn

Ziua de 11 iunie vine cu două momente astrologice extrem de importante. Mercur intră în Gemeni și ne invită să explorăm idei noi, să avem conversații sincere și profunde cu oamenii din jurul nostru și să îmbrățișăm puterea vorbelor. Al doilea tranzit important din această zi este cu Pluto, planeta transformării și a renașterii, care retrogradează în Capricorn pentru o ultimă schimbare din acest an. Acesta este un moment încărcat de energie deoarece Pluto va părăsi, în sfârșit, Capricornul după 15 ani (a ajuns în acest semn în 2008, iar în ianuarie 2024 Pluto va intra în Vărsător). Cu Pluto retrograd în Capricorn ni se oferă o ultima oportunitate de a ne concentra pe trecut pentru a ne învăța lecțiile. Timpul se scurge, iar destinele urmează să fie schimbate.

Citește și:

17 iunie: Saturn intră retrograd în Pești

Saturn, planeta disciplinei și a responsabilității, retrogradează în Pești, îndemnându-ne să reflectăm asupra acțiunilor noastre și să ne asumăm viața într-un mod mai constructiv. Acest moment este foarte puternic deoarece ne ajută să revizuim lecțiile învățate în ultimele luni și să facem ajustările necesare pentru a ne alinia cu cel mai înalt potențial al nostru.

18 iunie: Lună Nouă în Gemeni

Luna Nouă magică a lunii iunie ne invită să plantăm noi semințe de intenție și să îmbrățișăm energia începutului și a transformării. Acest moment este unul încărcat de energii de care putem profită. Universul ne îndeamnă să ne conectăm la puterea lui și să ne stabilim intențiile pentru următoarele săptămâni astfel încât să trăim în conformitate cu scopul nostru suprem.

Citește și:

21 iunie: Soarele intră în Rac și începe solstițiul de vară

Ziua de 21 iunie vine cu două noi evenimente astrologice importante: Soarele iese din Gemeni și intră în sensibilul Rac, îndemnându-ne la hrănire interioară, vindecare și introspecție emoțională. Condus de Lună, acest semn zodiacal ne încurajează să îmbrățișăm cine suntem cu adevărat.

Tot astăzi are loc și solstițiul de vară 2023, evenimentul astronomic ce marchează începutul oficial al verii în emisfera nordică a Pământului. Pe 21 iunie vom avea parte de cea mai lungă zi și de cea mai scurtă noapte din an. Începând din acest moment, durata zilei va începe să scapă, iar cea a nopții să crească timp de 6 luni, până în ziua de 21 decembrie, când va avea loc solstițiul de iarnă.

Citește și:

26 iunie: Mercur intră în Rac

Pe măsură ce ne apropiem de final de iunie, Universul continuă să ne trimită energii puternice. Mercur intră în Rac, alăturându-se Soarelui și aducând cu el o dorință incredibilă de a fi atenți la problemele noastre emoționale. În această perioadă putem simți o creștere a empatiei și a intuiției și, în același timp, vom încerca să ne ascultăm mai des sentimentele și să fim atenți la nevoile emoționale.

30 iunie: Neptun retrograd în Pești

Luna iunie se încheie cu un eveniment astrologic important: Neptun retrogradează în Pești până pe 6 decembrie 2023. Suntem invitați să privim în interior și să explorăm sensul profund din spatele visurilor și dorințelor noastre. Ne eliberăm de toate iluziile care ne pot împiedica să ne trăim adevăratul scop în viață.

Citește și:

foto main Elena11, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri