Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 29 mai - 4 iunie

Horoscopul săptămânal pentru suflete: Află care este mantra zodiei tale pentru această săptămână de tranziție de la mai la iunie.

Horoscop săptămânal: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de tranziție de la mai la iunie, de la primăvară la vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt creatoarea propriei mele vieți. Am curaj și lupt pentru ceea ce îmi doresc și nu renunț până când nu voi ajunge acolo unde visez.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Cultiv abundența în viața mea și găsesc bucurie și fericire în momentul prezent. Totul este bine în lumea mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez transformarea cu toată ființa mea. Mă eliberez de tot ce a fost vechi și îi permit noului să se instaleze în viața mea și să îmi schimbe prezentul.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt pregătită pentru acest nou început pe care Universul îl scoate în calea mea. Inima mea este pregătită să fie fericită, iar sufletul meu este pregătit să fie liniștit.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în intuiția mea și îmbrățișez fluxul vieții cu compasiune și empatie.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez armonia pe care Universul mi-o scoate în cale. Sufletul meu este fericit și pregătit pentru tot ce urmează să se întâmple.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Caut echilibru în viața mea; caut armonie în fiecare aspect al vieții mele. Caut fericire în sufletul meu.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă pregătesc să închei acest capitol al vieții mele. Mă bucur pentru tot ce am trăit și merg mai departe către această vară.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în planul Universului pentru mine. Știu că destinul meu va fi unul minunat.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă las inspirată de oamenii frumoși din viața mea, însă fac alegerile pe care inima mea le consideră potrivite pentru mine. Sunt fericită cu ceea ce trăiesc acum.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Închid ușa trecutului și mă concentrez pe momentul de acum. Viața mea se întâmplă în această clipă, acum aleg să fiu fericită.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi mai este teamă de necunoscut. Îmbrățișez curiozitatea și îi permit minții mele să exploreze toate aceste posibilități nesfârșite. Mă bucur de călătorie.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.