Setari Cookie-uri

Portalul magic 6:6 se deschide pentru noi pe 6 iunie. Călăuzirea îngerilor în această zi divină către un nou destin

Am așteptat acest moment dintotdeauna. Universul ne pregătește pentru un nou capitol, o nouă viață. 

Ziua de 6 iunie vine cu o surpriză magică din partea Cosmosului. Universul trimite semnale puternice către noi pentru a ne pregăti sufletele pentru vindecarea și eliberare. Cosmosul deschide portalul divin 6:6 și, odată cu acest moment, ne oferă posibilitatea să închidem definitiv ușa trecutului și să mergem cu inima încărcată de fericire și iubire către viitor.

Am ajuns la jumătatea anului 2023. Acum este momentul potrivit pentru a face o mică evaluare a tuturor lucrurilor care ni s-au întâmplat acum. Avem ocazia să privim către trecut pentru ultima dată pentru a ne înțelege mai bine drumul și a ne învăța toate lecțiile astfel încât să fim pe deplin pregătiți pentru tot ce urmează să se întâmple. Un nou capitol, o nouă viață. Îngerii ne călăuzesc în această zi divină către un nou destin.

Citește și:

Ce presupune Portalul Magic 6:6?

Portalul Magic 6:6 este un fenomen remarcabil care are loc o dată în viață și marchează o uniune incredibilă a energiilor cerești cu forțele mistice antice. Se crede că în această perioadă o ușa ascunsă se deschide în Univers, unind lumea noastră cu tărâmurile necunoscute ale Cosmosului.

Pe măsură ce ne apropiem de ziua de 6 iunie, energiile încep să se facă simțite. Putem experimenta o intuiție sporită, o conexiune crescută cu energiile spirituale și chiar o privire scurtă către alte dimensiune. Portalul oferă oportunitatea de transformare personală, vindecare și explorare a tărâmurilor nevăzute.

Temele principale ale acestei perioade:

- protecție;
- vindecare;
- disciplină interioară;
- putere, autoritate, curaj.

Citește și:

Cum ne pregătim sufletele pentru Portalul Magic 6:6:

În timp ce natura exactă a Portalul Magic rămâne învăluită în mister, există mai multe moduri de a ne pregăti sufletele pentru acest eveniment feeric:

- mindfulness și introspecție: angajarea în practici precum meditația sau scrierea în jurnal te poate ajuta să îți aliniezi gândurile și intențiile, permițându-ți o conexiune mai profundă cu energiile din jurul portalului;

- ritualuri: cultivarea unui spațiu sacru pentru ritualuri de eliberare de trecut, conexiune cu Universul și vindecarea sufletului. În timpul unor astfel de ritualuri poți arde lumânări parfumate, tămâie, salvie sau alte cristale.

- conexiunea cu natura: petrece timp în natură pentru a te adapta la fluxul natural de energie și să crești receptivitatea la magia portalului. Ia în considerare o plimbare liniștită în parc/ pădure.

Citește și:

Sfatul Universului pentru toate sufletele:

Pe măsură ce Portalul Magic 6:6 se apropie de noi, este esențial să îl abordăm cu o minte deschisă și un sentiment de uimire. Îmbrățișează misterul și permite-ți să fii pe deplin prezentă în acest moment. Amintește-ți că magia portalului constă nu numai în ceea ce putem vedea, ci și în transformarea internă pe care o putem face. Acum este timpul pentru un nou început. Trebuie să lăsăm în spate trecutul și să ne focusam asupra prezentului în timp ce ne facem planuri incredibile pentru viitor.

Portalul Magic 6:6 prezintă o oportunitate unică de a explora extraordinarul și de a îmbrățișa necunoscutul. În timp ce ne aflăm în pragul acestui eveniment captivant, să ne pregătim emoțional, mental și spiritual să pornim într-o călătorie de auto-descoperire și conectare la tărâmurile magice care ne așteaptă. Fie că este vorba despre o privire trecătoare sau de o experiență profundă, Portalul Magic 6:6 va lăsa cu siguranță asupra tuturor celor care îndrăznesc să se aventureze prin ușa sa eterică o urmă ce nu va putea fi ștearsă vreodată.

Citește și:

Foto main Zaleman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.