Setari Cookie-uri

Mantra pe care trebuie să ți-o spui în fiecare zi pentru a te elibera de durerea trecutului

A venit momentul să te eliberezi de trecut. A venit momentul să îi permiți sufletului tău să fie liber și, cel mai important, inimii tale să se vindece cu adevărat pentru a putea iubi din nou viața cu toate frumusețile ei.

Învață să trăiești în prezent. Singurul moment care contează este momentul de acum. Închide ușa trecutului, învață-ți lecțiile, ia cu tine doar amintirile frumoase și continuă-ți drumul tău prin această viață. Nu mai contează ce a fost... contează ce este și ce urmează să fie.

A venit momentul să te eliberezi de trecut. A venit momentul să îi permiți sufletului tău să fie liber și, cel mai important, inimii tale să se vindece cu adevărat pentru a putea iubi din nou viața cu toate frumusețile ei. A venit momentul să te bucuri de clipa de acum fără să mai privești la ce a fost. A venit momentul să îți faci planuri pentru viitor și să lupți pentru a îți împlini visurile și a ajunge acolo unde îți dorești.

A venit momentul să te bucuri de această călătorie prin viață cu toată ființa ta.

Citește și:

Cum te eliberezi de durerea trecutului?

Cu răbdare. Cu dorința de vindecare. Cu mult curaj. Cu recunoștință pentru momentul prezent și tot ceea ce îți oferă destinul.

Mantrele sunt o serie de cuvinte ce reprezintă încurajări pe care i le șoptești sufletului tău și care te ajută să îți schimbi puțin percepția asupra lumii în care trăiești și a vieții pe care ți-o construiești. Acestea îți pot oferi putere atunci când simți că nu mai poți, lumină când crezi că ești în întuneric și curaj când obstacolele par prea dificile. Afirmațiile pozitive îți oferă tot ce ai nevoie pentru a radia energie pozitivă în sufletul tău, ajutându-te să construiești în mintea ta gânduri curate pe care să le transformi în adevăruri sincere. În plus, ele te vor îndruma să îți ghidezi viața în direcția pe care tu ți-o dorești.

Citește și:

Mantra pe care trebuie să ți-o spui în fiecare zi pentru a te elibera de durerea trecutului:

"Respirație cu respirație aleg să fiu prezentă în clipa de acum. Fiecare zi pe care Universul mi-o oferă este, de fapt, un cadou minunat cu zeci de miracole mici. Îmi eliberez sufletul de tot ce a fost astfel încât să aduc liniște în clipa de acum. Acest moment nu este finalul vieții mele, este doar un capitol care se încheie și care fac loc pentru ca un alt capitol să înceapă. Mă bucur de călătorie cu tot sufletul meu. Mă ancorez în momentul prezent, sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă în care sufletul meu este liniștit și inima îmi este fericită și merg mai departe către necunoscut. Abia aștept să văd ce are pregătit destinul pentru mine. Sunt convinsă că planul Universului este unul minunat."

Citește și:

Repetă această mantră puternică de fiecare dată când te simți prinsă în durerea trecutului astfel încât să te poți elibera de tot ce a fost, să întorci în momentul prezent și să mergi mai departe cu viața ta.

foto main Asia Evtyshok, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.