Setari Cookie-uri

Soarele se pregătește să intre în zodia Rac și ne oferă o lună de vindecare, hrănire interioară și introspecție emoțională

Pe 21 iunie Soarele iese din Gemeni și se mută în zodia Rac, unde va rămâne până pe 22 iulie. Asta înseamnă că avem peste o lună la dispoziție să profităm de energia intuitivă, creativă și plină de compasiune a acestui semn incredibil.

Ce înseamnă când Soarele este în Rac?

Racul este un semn de apă (alături de Scorpion și Pești) și este profund conectat la emoții, intuiție și creativitate. Semnele de apă tind să se miște puțîn mai încet decât restul semnelor, mergând cu fluxul Universului și fără să grăbească lucrurile.

Simbolul Racului este un crab și reprezintă un motiv de protecție - și nu pentru sine, ci pentru cei apropiați acestui semn. Carapacea reprezintă, de fapt, protecția pe care Racul simte că trebuie să și-o ofere, un loc de retragere atunci când totul este mult prea mult și simte că sufletul lui nu mai poate face față sentimentelor și emoțiile.

Fiind un semn cardinal, Racul este un lider incredibil care își găsește succesul bazându-se pe intuiția sa. Semnele cardinale sunt cunoscute pentru energia lor iesita din comun, capacitatea de a interacționa frumos cu toți oamenii și dorința de a lupta pentru ceea ce își doresc.

Citește și:

Detalii importante despre zodia Rac

Trăsătură definitorie: sensibilitate

Cuvinte cheie: prietenie, iubire, ambiție, imaginație, muncă, familie

Calități: personalitate puternică, familist, vorbăreț

Putere ascunsă: puterea de a presimți anumite evenimente

Piatră norocoasă: smarald

Mantra de care fiecare suflet are nevoie cât Soarele este în Rac: Dorința mea este de a mă dezvolta și de a oferi cea ai bună versiune a mea în lume. Aleg să las în urmă trecutul și să mă concentrez doar pe momentul prezent.

Sezonul Racului: Temele pe care trebuie să le avem în considerare

Racul ar putea fi responsabil pentru acele povești incredibile de iubire care încep să se adâncească și să înflorească în această perioadă a anului deoarece sentimentele noastre curg ca un rău și sunt fără pic de filtru. Pe scurt, suntem ceea ce simțim în această perioadă.

Citește și:

Nu are rost să încercăm să ne deconectăm de la emoțiile noastre acum pentru că nu vom face nimic altceva decât să ne amânăm propriul destin. Ne vom bucura din plin de această perioadă doar dacă vom fi sinceri cu privire la ceea ce simțim în interiorul nostru.

Universul ne oferă ocazia să ne conectăm la intuiția noastră astfel încât să luăm deciziile pe care noi le considerăm potrivite pentru noi. Suntem liniștiți și reușim să privim lucrurile din toate unghiurile astfel încât să avem o perspectiva bună și clară asupra situațiilor în care ne aflăm.

Emoțiile pe care le primim ne pot îndemna să fim mult mai creativi decât suntem de fel. Energia Cosmosului inspiră la imaginație și ne încurajează să încercăm ceea ce până acum nu am fi putut încerca. Ieșim din zona de confort și ne bucurăm de tot ce se întâmplă.

Citește și:

Pe plan relațional, există o temă de hrănire cu iubire și protecție în timpul sezonului Racului, în special pentru cei dragi. Suntem foarte empatici și simțim nevoia să avem grijă de oamenii la care ținem. Vrem să știm că aceștia sunt în siguranță și că noi îi putem ajuta atunci când au nevoie.

Este, totuși, important să ne reamintim să extindem același nivel de grijă și față de noi. Nu este momentul potrivit pentru a ne neglija sufletele.

Racul este un semn care prețuiește profund spațiul sau sacru și s-ar putea să simțim mai mult dorința de a petrece timp acasă. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a încerca să redecoram și să ne înfrumusețăm locuința, curățând energia negativă și făcând loc pentru mai multă pozitivitate și liniște interioară.

Citește și:

Alte teme pe care ar trebui să le luăm în considerare în timpul Sezonului Racului:

- percepție crescută;
- dorința de intimitate;
- compasiune;
- conexiune;
- energie creativă;
- sensibilitate.

foto main Kateryna Upit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.