Setari Cookie-uri

Pe 17 iunie Saturn retrogradează în Pești pentru a ne vindeca de traumele trecutului și de a ne realinia la karma destinului

Saturn retrograd în Pești ne invită să nu ne mai ascundem de ceea ce simțim, din contră - să găsim în sufletele noastre puterea de a ne confrunta cu rănile emoționale nerezolvate și cu traumele din trecut. Suntem îndemnați să explorăm adâncurile subconștientului nostru și să ne confruntăm cu umbrele care ne împiedică să trăim în momentul prezent și să fim fericiți cu adevărat.

Saturn are o influență semnificativă asupra tuturor zodiilor. Ultima dată când această planetă incredibilă cu inele de gheață a retrogradat a fost în martie 2020 și s-a întâmplat în semnul Vărsătorului. De data aceasta, planeta care știe cel mai bine cât de importantă este karma se află în semnul visător al Peștilor. Ce înseamnă acest lucru pentru zodii? Vom afla în cele ce urmează.

Saturn, planeta disciplinei și a responsabilității, retrogradează în apele mistice ale Peștilor, îndemnându-ne să reflectăm asupra acțiunilor noastre din ultima perioadă și să ne asumăm viața într-un mod mai matur.

Acest moment este foarte puternic deoarece ne ajută să revizuim lecțiile învățate în ultimele luni și să facem ajustările necesare pentru a ne alinia cu cel mai înalt potențial al nostru.

Citește și:

Ce se întâmplă când Saturn este retrograd?

Saturn, cunoscut și ca stăpânul zodiacului, guvernează disciplina, karma, responsabilitatea și ordinea. Când ajunge retrograd, energia lui Saturn se mută spre interior, îndemnându-ne să ne reevaluăm angajamentele, limitele și obiectivele pe termen lung. Retrogradele sunt momente oportune pentru introspecție și reconectare cu eul nostru interior.

Peștii, ultimul semn al zodiacului, sunt asociați cu spiritualitatea, intuiția și empatia. Aceștia reprezintă vastul ocean al subconștientului colectiv, acolo unde se află visurile, imaginația și toate emoțiile ascunse. Cu Saturn retrograd în Pești, energia severă a lui Saturn întâlnește calitățile eterice și sensibile ale Peștilor, oferind o oportunitate unică de vindecare emoțională profundă și de creștere spirituală.

Citește și:

Semnificația lui Saturn retrograd în Pești

1. Vindecarea emoțională de traumele trecutului

Saturn retrograd în Pești ne invită să nu ne mai ascundem de ceea ce simțim, din contră - să găsim în sufletele noastre puterea de a ne confrunta cu rănile emoționale nerezolvate și cu traumele din trecut. Suntem îndemnați să explorăm adâncurile subconștientului nostru și să ne confruntăm cu umbrele care ne împiedică să trăim în momentul prezent și să fim fericiți cu adevărat. Această perioadă încurajează munca interioară, terapia și practicile sprituale care facilitează vindecarea și eliberarea de tot ce a fost pentru a ne putea bucura cu adevărat de momentul prezent.

2. Dezvoltare intuitivă

Peștii sunt foarte intuitivi și empatici. Cu influența lui Saturn, suntem încurajați să avem mai multă încredere în instinctele noastre și să ne lăsăm purtați de ce ne dictează sufletul. Această perioadă retrogradă servește ca un teren fertil pentru dezvoltarea și ajustarea darurilor noastre psihice - meditația, scrisul în jurnal, plimbările lungi, în aer liber se vor dovedi benefice pentru noi toți.

Citește și:

3. Realinierea karmică

Saturn este asociat cu karma, legea cauzei și a efectului. În timpul acestei retrogradări, ni se oferă posibilitatea de revedea tiparele karmice nerezolvate și de a face corecțiile necesare. Reflectând asupra acțiunilor, intențiilor și relațiilor noastre, ne putem realinia cu scopul nostru și ne putem îndrepta către o viață mai autentică și mai împlinită.

4. Limitele în viață și autodisciplină

Ca planetă a structurii și a disciplinei, Saturn retrograd în Pești ne cere să ne revaluăm limitele și angajamentele. Această perioadă ne determină să astabilim limite sănătoase în relații, să alegem mai bine în carieră și să ne setăm câteva obiective personale sănătoase care să ne ajute să ne împlinim cele mai frumoase visuri. Suntem încurajați să stabilim o bază solidă pentru aspirațiile noastre, asigurându-ne astfel că acestea se aliniază cu sinele nostru adevărat.

Citește și:

foto main Ezume Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.