Setari Cookie-uri

18 iunie: Luna Nouă în Gemeni are putere divină. Momentul în care ne recăpătăm controlul asupra vieților noastre

Această perioadă este una extrem de încărcată din punct de vedere astrologic. Universul lucrează intens în favoarea noastră, mutând și aliniind planete pentru ca destinul să nu mai întârzie și schimbările se întâmple chiar aici, chiar acum. 

Pe 18 iunie, la 7:37 ora României, pe cerul cald și vesel al verii vom avea o Lună Nouă magică ce va răsări la 26 de grade în zodia Gemeni, invitându-ne să plantăm noi semințe de intenție și să îmbrățișăm energia proaspetelor începuturi. Această Lună Nouă este un moment puternic pentru a profita de înțelepciunea acumulată în ultima perioadă și de intuiția noastră interioară, de a ne conecta cu puterea Universului și de a ne stabili intențiile pentru următoarele săptămâni.

Luna Nouă ne cheamă să renunțăm la toate iluziile care ne țin în spate și să ne predăm propriului destin. Este momentul să scăpăm de atașamentele care ne fac rău, să ne eliberăm de tot ce ține de trecut și să îi permitem divinității să ne ghideze către drumul potrivit pentru noi.

Citește și:

Luna Nouă în Gemeni: Cele mai importante teme pe care trebuie să le luăm în considerare:
- maturitate emoțională;
- depășirea problemelor de comunicare;
- găsirea sensului vieții;
- trăirea în recunoștință.

Pe măsură ce Luna se aliniază cu Soarele în semnul Gemenilor, ea aduce și un val proaspăt de energie și oportunități de creștere, comunicare și înțelegere de sine. Acest eveniment ceresc deține promisiunea noilor începuturi și ne încurajează să ne îmbrățișăm curiozitatea, adaptabilitatea și dualitatea din nou înșine.

Să ne aprofundăm în semnificația și impactul incredibil asupra noastră cu Luna Nouă în Gemeni:

1. Îmbrățișăm curiozitatea și versatilitatea

Gemenii, semn de aer condus de Mercur, întruchipează calități precum curiozitatea, adaptabilitatea și versatilitatea. Pe măsură ce Luna se aliniază cu Soarele în acest semn, mintea noastră este profund stimulată, îndemnându-ne să explorăm idei noi, să fim dornici să învățăm mai multe despre viață și să fim mai deschiși în comunicarea cu oamenii din jurul nostru.

Citește și:

Acesta este un moment oportun pentru a ieși din zona de confort și a descoperi noi pasiuni și hobby-uri pe plan personal. Îmbrățișarea curiozității poate duce la creșterea noastră în toate aspectele vieții și la o lărgire a perspectivelor noastre, permițându-ne astfel să luăm decizii informate și, de asemenea, să avem conexiuni mai profunde cu toate persoanele cu care intrăm în contact.

2. Învățăm să comunicăm

Zodia Gemeni este cunoscută ca fiind semnul comunicării, ea punând un accent puternic pe auto-exprimare. În timpul acestei Luni Noi, energia Universului ne ajută să ne perfecționăm abilitățile de comunicare, să ne exprimăm gândurile și să fim foarte clari și sinceri în discuțiile pe care le avem cu oamenii din jur. Mai mult, suntem încurajați să ne găsim vocea unică și să împărtășim cu încredere în noi ceea ce credem.

Citește și:

Acesta este un moment ideal pentru a ne angaja în activități creative ce ne ajută să exprimăm ce se află în sufletele noastre.

3. Îmbrățișăm dualitatea din noi

Gemenii reprezintă dualitate și integrarea perfectă a energiilor opuse. Această Lună Nouă ne invită să îmbrățișăm diferitele aspecte ale personalității noastre și să recunoaștem contradicțiile din noi înșine. Suntem încurajați să găsim echilibrul și armonia integrând atât părțile noastre bune, cât și părțile din umbră.

Învățăm să ne acceptăm pentru ceea ce suntem. Universul vrea să ne reamintească faptul că fiecare dintre noi este unic în felul său.

Este momentul să stabilim intenții și să ne pregătim de noi începuturi

Citește și:

Acum avem ocazia să recăpătam controlul asupra vieții noastre. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi, iar valorificarea energiei acesteia ne poate ajută să ne manifestăm dorințele și să stabilim intențiile penru următoarele săptămâni, poate chiar luni, ale vieții noastre.

În timpul Lunii Noi în Gemeni este important să stabilim intenții legate de comunicare, învățare și îmbrățișarea versatilitatii.

Trebuie să găsim timp să stăm în liniște și să reflectăm asupra obiectivelor și aspirațiilor noastre. Ne putem scrie în jurnal intențiile, concentrându-ne pe fiecare detaliu în parte, în timp ce vizualizam deja aceste intenții și avem încredere că Universul ne va ghida pe drumul nostru. Totul va fi bine, Cosmosul este de partea noastră.

Citește și:

foto main Robert Kneschke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.