Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (19-25 iunie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Dragostea minunată și fericirea adevărată vin către mine. Îmi deschid sufletul și inima și le permit să îmi inunde prezentul și să îmi schimbe viitorul.

Mantra zilei de marți:

Accept schimbarea și ies cu încredere din zona mea de confort. Merg mai departe și mă bucur de această transformare pe care Universul mă îndeamnă să o fac pentru binele meu.

Mantra zilei de miercuri:

Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă în aceste momente. Sunt fericită și simt cum lucrurile se aranjează astfel încât eu să fiu bine.

Citește și:

Mantra zilei de joi:

Aleg să mă concentrez pe momentul prezent și să renunț la toate regretele trecute sau să îmi mai fac griji pentru ce se va întâmpla în viitor. Momentul de acum este cel care contează.

Mantra zilei de vineri:

Sunt capabilă să depășesc orice provocări îmi ies în cale. Am încredere în mine și în puterea mea interioară. Indiferent de situație, mă ridic de la pământ și merg mai departe.

Mantra zilei de sâmbătă:

Îmi deschid inima și îi permit iubirii să mă ghideze în această viață. Știu că sunt pe drumul cel bun și abia aștept să văd ce îmi rezervă următorul capitol.

Mantra zilei de duminică:

Eu dețin controlul asupra gândurilor și emoțiilor mele, așa că aleg să mă concentrez pe lucrurile pozitive și pe cele pe care le pot controla.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.