Setari Cookie-uri

Pe 26 iunie Mercur intră în Rac. Ne rescriem propria poveste de viață!

Luna iunie are numai surprize incredibile pentru noi. În ziua de 26 un alt eveniment astrologic este programat să aibă loc, când planeta Mercur părăsește Gemenii și intră în semnul Racului, îndemnându-ne să ne vindecăm de rănile trecutului, să rezolvăm problemele sentimentale și să ne concentrăm mai mult asupra noastră. 

Pe măsură ce ne continuăm drumul prin luna iunie, Mercur intră în sensibilul și minunatul Rac, alăturându-se Soarelui și determinându-ne să ne îndreptăm atenția asupra tuturor emoțiilor și sentimentelor de care am tot fugit până acum. Planul sentimental este primul pe care trebuie să ne concentrăm astfel încât să rezolvăm problemele cu cei dragi și să reușim să ne conectăm mai profund unii cu alții.

În această perioadă ne putem aștepta să fim mai empatici și mai intuitivi decât de obicei. Universul ne îndeamnă să ne oferim timpul de care avem nevoie pentru a înțelege ce vrea inima noastră, să ne ascultăm sentimentele și nevoile emoționale și să vindecăm durerea rămasă astfel încât să putem merge mai departe pe drumul pe care destinul îl are pregătit pentru noi. Putem reflecta asupra trecutului astfel încât să încheiem capitolele dificile.

Citește și:

Ce trebuie să știm despre Mercur?

Mercur în astrologie reprezintă comunicare, inteligență și agilitate mentală. Această planetă stăpânește gândurile noastre, ideile și modul în care ne exprimăm. Pe măsură ce se deplasează prin diferitele semne zodiacale, Mercur oferă calitățile sale unice energiei semnului respectiv, aducând astfel experiențe incredibile în timpul tranzitului sau.

Mercur în Rac: cum ne transformă viețile acest tranzit?

Când Mercur intră în Rac, energia planetei se contopește cu caracteristicile emoționale asociate cu acest semn zodiacal. Racul, un semn de apă guvernat de Lună, este cunoscut pentru sensibilitatea, intuiția incredibilă și conexiunile emoționale profunde. Pe măsură ce Mercur își unește forțele cu Racul, acest moment adaugă o notă introspectivă și plină de compasiune gândurilor și comunicării noastre.

Citește și:

În timpul acestui tranzit incredibil putem experimenta o inteligență emoțională sporită și o conexiune mai profundă între mintea și sentimentele noastre. Acest lucru ne poate îmbunătăți capacitatea de a ne exprima cu mai multă compasiune și înțelegere. S-ar putea să ne simțim atrași în mod natural de a susține conversații lungi și de a caută sau chiar a oferi sprijin emoțional.

Această perioadă ne poate încuraja, de asemenea, să ne ascultăm ce ne dictează inima și să avem încredere în intuiția noastră în momentele în care luăm decizii importante. Gândurile noastre pot fi influențate de considerente emoționale, determinându-ne să acordăm prioritate conexiunilor personale și nevoilor celor la care ținem.

Citește și:

Mercur în Rac pe plan personal:

Racul este strâns asociat cu casa, familia și sentimentul de siguranță. Cu Mercur în Rac, se pune accentul sporit pe problemele interne, iar acest lucru se poate manifestă ca o dorință de a petrece mai mult timp acasă, de a întări legăturile familiale sau de a ne angaja în activități care oferă confort și hrană emoțională.

Mai mult, această perioadă este una foarte bună pentru a sta mai mult timp singuri. Universul ne oferă timp pentru introspecție, auto-reflecție și explorarea fundamentelor noastre emoționale. Suntem încurajați să privim în trecut pentru a rezolva problemele ascunse sub preș sau pentru a ne vindeca de toată durerea provocată de evenimente vechi. Nu este ușor, însă este necesar pentru a putea face pace cu oamenii care ne-au rănit și cu noi înșine și pentru a o lua de la capăt.

Citește și:

Perioada în care Mercur va fi în Rac: 26 iunie - 10 iulie.

Teme importante pentru această perioadă:

- energie emoțională;
- comunicare plină de compasiune;
- consolidarea legăturilor personale;
- înțelegerea profundă a emoțiilor noastre;
- conexiune cu cei dragi;
- vindecare de trecut;
- pregătire pentru un nou capitol.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.