Setari Cookie-uri

Nu-ți mai grăbi destinul! Când vei întâlni sufletul tău pereche, vei înțelege

Lucrurile potrivite pentru tine vor veni la momentul potrivit... nu când îți dorești tu să vină, ci atunci când inima ta va fi pregătită să le primească. În loc să lupți împotriva propriului destin și să îți creezi tu planul tău, ai încredere în planul lui Dumnezeu. Predă-ți toate dorințele egoiste în schimbul poveștii lui și vei găsi fericirea adevărată.

Tot ce ai trăit până acum, tot ce trăiești acum și tot ce vei trăi de acum înainte fac parte din propriul tău destin. Poate că acum nu înțelegi prea multe și vrei ca lucrurile să fie diferite, însă o să te rog să ai răbdare. Nu îți mai grăbi destinul, nu te mai grăbi prin viață. Acceptă tot ceea ce se întâmplă și continuă-ți drumul. Lucrurile se vor schimba și vei vedea că vei ajunge în acel punct în care, dintr-o dată, nu va mai exista nicio îndoială în mintea ta. Vei simți un sentiment de pace în sufletul tău. În acel moment îți vei da seama că tot ce ai trăit a fost cu un scop incredibil: acela de a te ajuta să îți găseșți sufletul tău pereche.

Lucrurile potrivite pentru tine vor veni la momentul potrivit... nu când îți dorești tu să vină, ci atunci când inima ta va fi pregătită să le primească. În loc să lupți împotriva propriului destin și să îți creezi tu planul tău, ai încredere în planul lui Dumnezeu. Predă-ți toate dorințele egoiste în schimbul poveștii lui și vei găsi fericirea adevărată. Îți vei găsi scopul. Îți vei găsi liniștea. Vei înțelege unde trebuie să fii.

Citește și:

Adevărul este că atunci când sufletul tău pereche va bătea la ușa inimii tale... vei înțelege totul. Vei avea acest simț că ești înconjurată de pace, de iubire, de bucurie, de fericire. Nu îți va mai fi teamă de nimic. Totul se va schimba pentru tine și îți vei deschide sufletul în fața acestui om pentru a îi arăta cine ești cu adevărat.

Vei renunța la toate regulile pe care le-ai avut până acum în relații pentru că niciuna nu va mai avea sens. Vei fi dispusă să mergi înainte, să faci planuri de viitor, să te bucuri de tot ceea ce trăiești, să vorbești despre lucruri pe care până acum nu le-ai spus nimănui, să creezi amintiri și să trăiești așa cum nu ai mai trăit până acum: liberă.

Vei simți că tot ce ai trăit până acum a fost, de fapt, un capitol plin de lecții importante care te-au pregătit pentru acest moment: momentul întâlnirii cu sufletul tău pereche. Vei privi în ochi persoana cu care ești și îi vei vedea toate vânătăile, toate luptele, toate fricile, tot trecutul dezordonat și dificil... și le vei accepta pe toate, o vei iubi, o vei alege pentru că este a ta și ceea ce aveți voi este real.

Citește și:

Vei înțelege de ce nu a funcționat cu sufletele care au venit înaintea lui, de ce simțeai că nu ești acolo unde trebuie, de ce aveai mereu impresia că ceva îți lipsește sau că te simți incompletă. Vei privi către trecut și vei fi recunoscătoare pentru tot ce ai trăit, pentru toate momentele grele. Nu vei mai regreta nimic... pentru că totul te-a ajutat să ajungi în cel mai frumos punct al vieții tale: acela în care ți-ai întâlnit sufletul pereche și totul s-a schimbat.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.