Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 26 iunie - 2 iulie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de tranziție de la iunie la iulie.

Horoscopul săptămânii 26 iunie 2 iulie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să nu mai iau decizii importante cu privire la ce spun alții. De acum înainte mă bazez doar pe intuiție, pe ce îmi dictează sufletul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Îi promit sufletului meu că învăț să am răbdare. Îi promit inimii mele că nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi promit Universului că îi permit să își joace cartea. Îi promit lui Dumnezeu că fac un pas în spate și mă las pe mâinile lui.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Îmi deschid inima și mă bucur de necunoscut.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu pot să controlez cu exactitate ce se întâmplă în viață, însă pot controla felul în care reacționez la tot ce mi se întâmplă. În reacția mea este cea mai mare putere a mea.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi promit să aleg fericirea. Trupul meu este sănătos, mintea mea este incredibilă, iar sufletul meu este mai bucuros. Ce îmi pot dori mai mult de atât?

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt fericită în lumea mea. Văd zâmbete la fiecare pas, văd oameni frumoși, văd iubire, văd bucurie în toate lucrurile mărunte. Totul este bine în lumea mea.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai sperii de nimic. Nu îmi este teamă să trăiesc în prezent - indiferent de cum este, aceasta este viața mea. O accept și învăț să fiu recunoscătoare pentru lucrurile mărunte și frumoase care mi se întâmplă.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să nu îmi mai fac scenarii negative cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să renunț la toate lucrurile care nu îmi sunt destinate.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi. Mai am puțin și voi ajunge acolo unde îmi doresc. Am răbdare.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.