Setari Cookie-uri

Super Luna Plină în Capricorn de pe 3 iulie are puterea a 100 de luni. Divinitatea lucrează prin noi

Universul ne trimite un semnal de alarmă și ne spune să nu ne temem de nimic pentru că divinitatea lucrează prin noi. Magia ne însoțește la fiecare pas și îngerii ne înconjoară și ne protejează sufletul.

Luna iulie începe cum nu se poate mai bine pentru noi toți. În această perioadă Soarele din Rac se opune Lunii din Capricorn, activând faza de Lună Plină cunoscută și sub numele de "Luna Cerbului". Această Lună Plină vine cu o energie extraordinară deoarece coincide cu o SuperLună, intensificând influența sa asupra sufletelor și captivându-ne simțurile. Marcarea apogeului ciclului lunar, un punct semnificativ de creștere în care intențiile noastre, semnate cu grijă în timpul Lunii Noi, se transformă în expresii incredibile, manifestându-se în lumea din jurul nostru.

Luna Plină din iulie este o SuperLună

Luna Plină din iulie orbitează mai aproape de Pământ decât multe dintre celelalte Luni Pline din acest an, fiind una dintre cele 4 SuperLuni din 2023. În cel mai apropiat punct al său, Luna Cerbului se va afla la o distanță de 361.934 km de Pământ. Singura lună ce va fi și mai aproape de Pământ în acest an decât cea din iulie este Luna Albastră din august.

Citește și:

De ce Luna Plină din iulie se mai numește și "Luna Cerbului"?

Luna Plină de pe 3 iulie mai poartă și denumirea de "Luna Cerbului" deoarece coarnele cerbilor sunt în modul de creștere completă în acest moment. Cerbilor le cad și le cresc coarnele în fiecare an, producând un set mai mare și mai impresionant cu fiecare an care trece.

Luna Plină în Capricorn: la ce să ne așteptăm?

Capricornul, semn de pământ cunoscut pentru caracterul practic și determinarea sa incredibilă, amplifică influența acestei Super Luni Pline. Energia pe care acesta o poartă poate fi asemănată cu un catalizator al schimbării. Universul ne trimite semnale prin care ne îndeamnă să găsim în interiorul nostru puterea supremă și să avem curajul de a deveni stăpânii propriului destin. Cosmosul lucrează în favoarea noastră, în timp ce divinitatea ne protejează de tot răul trimițându-ne îngeri păzitori care să aibă grijă de sufletele noastre.

Citește și:

Acest eveniment lunar simbolizează un punct important al vieții noastre. Suntem încurajați să renunțăm la tot ce a fost, să preluăm frâiele vieții noastre și să ne conturăm destinul.

Această Super Lună Plină ne invită să ne asumăm acțiunile și deciziile. Nu este momentul să ne bazăm pe alte persoane pentru a ne ușura poverile sau pentru a ne simplifica viața. Creșterea personală începe numai și numai cu noi. Primim putere să îmbrățișăm cine suntem cu adevărat, să înfruntăm direct provocările care apar în calea noastră și să luptăm pentru a ne împlini visurile.

În acest timp este crucial să identificăm domeniile vieții noastre în care am renunțat la responsabilitate. Fie că este vorba de relații, carieră, dezvoltare personală sau chiar spiritualitate și sănătate, SuperLuna în Capricorn ne reamintește că este timpul să ne recâștigăm puterea. Este timpul să ieșim din zona de confort, să facem toate schimbările necesare și să creăm viața pe care ne-o dorim de atât de mult timp. Puterea este numai și numai în mâinile noastre.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.