Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (3-9 iulie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantra zilei de luni:

Sunt capabilă să depășesc orice provocare. Am încredere în puterea mea interioară. Am încredere în forța care se află în sufletul meu. Depășesc toate obstacolele care stau în calea mea și merg mai departe.

Mantra zilei de marți:

Nu mai lupt împotriva destinului. Accept schimbarea pe care Universul mi-o scoate în față, învăț din această experiență lecții importante și îmi continui drumul bucurându-mă de călătorie.

Citește și:

Mantra zilei de miercuri:

Sunt recunoscătoare pentru toată abundența pe care o primesc în viața mea. Mă concentrez pe aspectele pozitive din momentul prezent și exprim recunoștință Universului pentru tot ce mi se întâmplă.

Mantra zilei de joi:

Am încredere în acest proces al transformării. Am încredere în călătoria mea. Renunț la control pentru că știu că totul se desfășoară așa cum ar trebui să fie, așa cum destinul îmi este planificat.

Mantra zilei de vineri:

Radiez și atrag pozitivitate în viața mea. Îmi alinez energia cu fericirea pe care Universul o trimite către mine pentru a atrage experiențe minunate în viața mea.

Mantra zilei de sâmbătă:

Am grijă de mine, am grijă de sufletul meu. Îmi hrănesc mintea cu gânduri pozitive, corpul cu energii divine și sufletul cu bucurii mărunte. Sunt fericită în acest moment al vieții mele.

Citește și:

Mantra zilei de duminică:

Eliberez stresul și îmbrățișez liniștea astfel încât să găsesc pacea interioară. Scap de griji și de tot ce nu pot controla și permit sentimentelor de calm să îmi inunde sufletul.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.