Setari Cookie-uri

10 iulie, zi magică în Cosmos, cu două evenimente majore. Marte intră în Fecioară și Mercur intră în Leu

Ne grăbim spre următorul capitol, însă Universul ne spune să mai avem puțină răbdare. Este momentul să încetinim din fuga noastră prin viață și să trăim în clipa de acum. 

Pe măsură ce înaintăm în luna iulie, Cosmosul ne dezvăluie surprizele pe care le are pregătite pentru noi. După SuperLuna Plină în Capricorn ce ne-a ușurat de poveri și ne-a simplificat viața și portalul magic al lui Sirius care a luminat drumul pe care mergem și ne-a oferit acel sentiment de scop care ne lipsea și puterea interioară, este momentul pentru o nouă zi importantă ce vine cu două evenimente majore. În ziua de 10 iulie marte își face loc în Fecioară, în timp ce Mercur se îndreaptă către fiorosul Leu.

Această perioadă ne determină să ne evaluăm obiceiurile și să încorporăm în viețile noastre practici mai sănătoase. Universul ne inspiră să ne perfecționăm în grija de sine, încurajându-ne să ne acordăm prioritate și să ne punem întotdeauna pe primul loc în timp ce găsim putere să luptăm pentru schimbările pe care ni le dorim de atât de mult timp.

Citește și:

Cum ne afectează Marte în Fecioară?

Pe măsură ce Marte intră în Fecioară, o zodie meticuloasă și orientată spre detalii, energia purificatoare a acestui semn ne inundă corpurile și ne îndeamnă să fim mai atenți la rutina noastră de zi cu zi. Acest tranzit ne determină să ne examinăm obiceiurile, să învățăm să ne facem timp pentru tot ce ne dorim și, cel mai important, să încorporăm în viața noastră practici sănătoase - nu doar pentru corp, ci și pentru suflet și minte (exemplu: exerciții fizice, yoga, pilates, dans, meditație, plimbări în natură, citit).

Pe plan profesional, sub influența lui Marte în Fecioară, s-ar putea să ne simțim motivați să facem față sarcinilor pe care le-am tot amânat. Acest tranzit favorizează organizarea, eficientă și o abordare metodică a rezolvării problemelor. Universul ne oferă o perioadă excelentă pentru planificare, strategie și implementare a soluțiilor practice. Cu toate acestea, este esențial să nu ne pierdem în critici. În timp ce atenția la detalii este valoroasă, trebuie să găsim un echilibru pe toate planurile fără să mai căutăm perfecțiunea.

Citește și:

Pe plan personal, Marte în Fecioară ne inspiră să ne punem pe primul loc și să avem mai multă grijă de noi, încurajându-ne să oferim o atenție incredibilă grijei de sine. Acum este momentul să dăm un restart vieții noastre, să renunțăm la obiceiurile învechite, de care nu mai avem nevoie și să ne concentrăm pe lucrurile și practicile care aduc liniște, pace și fericire în viața noastră.

Cum ne afectează Mercur în Leu?

Intrarea lui Mercur în Leu înseamnă o calibrare extrem de puternică minte-inimă. Mercur în Leu ne oferă putere să întruchipăm schimbările pe care ni le-am tot imaginat și la care ne-am tot gândit în ultima perioadă, exprimându-ne cu multă încredere și, cel mai important, autenticitate.

Citește și:

În plus, această aliniere favorizează o mai bună înțelegere a integrării creșterii și transformărilor noastre personale în viața de zi cu zi, aducând o aliniere armonioasă între gândurile, intențiile și acțiunile noastre. Știm ce ne dorim și nu ne este teamă să luptăm pentru visurile pe care le avem. Cu răbdare, pornim pe acest drum și ne bucurăm de călătorie.

În relațiile cu oamenii din jurul nostru, Mercur în Leu ne oferă încredere și ne determină să ieșim din zona de confort și să fim mai direcți. S-ar putea să căutăm atenție și recunoaștere pentru ideile și opiniile noastre. De asemenea, această perioadă este una foarte bună pentru a ne împărtăși pasiunile, a vorbi în public și a ne exprima creativitatea.

Citește și:

Sfatul Universului pentru următoarea perioadă:

Este timpul să învățăm să găsim echilibrul potrivit pentru noi. Este momentul să îmbrățișăm caracterul practic al lui Marte în Fecioară, evitând în același timp capcana perfecționismului. De asemenea, avem ocazia să valorificăm siguranța de sine adusă de Mercur în Leu menținând, în același timp, respectul pentru cei din jurul nostru. Procedând astfel, putem profita la maximum de aceste aliniamente cosmice și putem crea un amestec armonios de acțiune, comunicare și creștere personală în viețile noastre.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.