Setari Cookie-uri

Uneori ai nevoie de un final sfâșietor pentru a îți da seama că meriți mai mult

Fiecare sfârșit este un nou început. Să nu uiți niciodată asta. 

Te-ai întrebat vreodată că, poate, acesta este planul pe care Universul îl are pentru ține? Ești la locul potrivit, în momentul potrivit. Nu te mai gândi la tot ce nu trebuie și concentrează-te pe ce se întâmplă. Acest final sfâșietor este, de fapt, o lecție de viață că tu meriți mai mult. Nu te mulțumi cu mai puțin, nu face compromisuri majore, nu îți fura singură fericirea adevărată.

Știu că doare, știu că este incredibil de greu, însă a venit momentul să accepți că aceasta este viața ta. Acesta este drumul pe care trebuie să mergi. Așadar, găsește în sufletul tău puterea de a te ridica de la pământ și de a continua. Pași mărunți, puțin câte puțin. Nu te da bătută, continuă și mergi mai departe. Și crede-mă când îți spun că, în scurt timp, totul va avea sens.

Citește și:

Va veni și acel moment în care vei înțelege de ce ai fost nevoită să treci prin toate aceste lucruri. Și vei simți un sentiment de ușurare în inima ta. Vei ierta oamenii care ți-au greșit și te-au făcut să suferi, te vei ierta pe tine pentru că ai fost atât de dură cu tine și vei privi în spate cu recunoștință... pentru că vei fi mai fericită ca niciodată. Viața ta va fi una complet diferită. Inima ta va fi plină de dragoste. Sufletul tău va fi unul liniștit.

Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să ți le spui în această perioadă astfel încât să te vindeci mai repede și să îți continui drumul prin viață:

1. Accept ce mi se întâmplă. Nu mai lupt împotriva destinului. Deși nu știu care este planul pe care divinitatea îl are pregătit pentru mine, fac un pas în spate și îi permit Universului să mă conducă în direcția potrivită.

Citește și:

2. Oricât de greu este, învăț să iert oamenii care mi-au greșit. În inima mea nu este loc de sentimente urâte.

3. Rănile pe care inima mea le are nu sunt din vina mea... însă vindecarea mea este responsabilitatea mea. Lucrez la mine și învăț să las totul în spate astfel încât să îmi continui viața.

4. Îmi îmbrățișez viața de acum și învăț să mă bucur de momentul prezent. Creez noi amintiri, mă regăsesc, lupt pentru ce îmi doresc și caut fericirea în clipa de acum.

5. Viața este plină de surprize. Nu mai încerc să îmi controlez destinul, fac un pas în spate și mă las condusă de Univers. Mă bucur de călătorie.

6. Lucrurile nu mai pot fi așa cum au fost, iar eu trebuie să accept asta. Totul se schimbă în această viață.

Citește și:

7. Nu îmi mai pierd timpul gândindu-mă la cum ar fi fost dacă aveam șansa unui alt început. Eu pot alege începutul acestui nou capitol. În mâinile mele se află frâiele viitorului. Eu pot lupta pentru ce îmi doresc cu adevărat.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.