Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 10-16 iulie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în a doua săptămână din iulie.

Horoscopul săptămânii 10-16 iulie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: În această săptămână vreau să fiu fericită. Aleg să mă bucur la fiecare lucru mărunt, să zâmbesc cât de mult pot, să apreciez oamenii din jurul meu și să creez amintiri frumoase.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi promit să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Evoluez pe fiecare zi, ceea ce înseamnă că ajung acolo puțin câte puțin, nu deodată. Aleg să am răbdare.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. De data aceasta aleg să mă las condusă de intuiție pentru că sufletul meu este singurul care știe de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi împlinesc visurile. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Sunt pe calea cea bună.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de viață. Fiecare moment îmi oferă o experiență frumoasă și noi oportunități de a deveni mai mult decât ceea ce sunt.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai ascund nimic. Îmi folosesc vocea și vorbesc, chiar dacă acea voce poate deranja alte persoane. Oamenii care mă iubesc, îmi vor respecta opiniile și alegerile.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Dacă nu se deschide, atunci nu este ușa mea. Nu mai lupt cu morile de vânt. Nu mă mai stresez pentru ce nu mi se întamplă. Accept înfrângerile, învăț lecțiile și îmi continui viața.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controlege gândurile și emoțiile.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Devin din ce în ce mai atentă la sentimentele mele. Aleg să fiu sinceră și să spun ce am pe suflet. Aleg să arăt bunătate oamenilor din jurul meu. Aleg să fiu eu însămi.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Dacă asupra trecutului pe care l-am trăit nu mai am niciun control și posibilitatea de a alege, în privința prezentului și a viitorului pot decide. Astăzi aleg fericirea, bucuria, iubirea.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă îndepărtez de oamenii toxici, care mă trag în jos și aleg să mă înconjor de cei cu suflet bun. Eu am nevoie de oameni frumoși de la care am lucruri frumoase de învățat.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi păstrez calmul și nu permit unei situații dificile să îmi fure zâmbetul de pe buze și să îmi întunece ziua. Accept ce se întâmplă, însă aleg să merg mai departe cu viața mea. Nu pun nicio greutate pe inima mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.