Setari Cookie-uri

Ritual iulie 2023. Eliberează-te de tot ce doare și atrage fericirea în viața ta în această lună incredibilă de vară

Pregătește-te să te aventurezi într-o călătorie de vindecare și transformare în luna iulie. Cosmosul se aliniază, dezvăluind energii puternice care dețin cheia celor mai profunde dorințe ale noastre. Universul ne oferă puterea de a ne vindeca și de a o lua de la capăt. 

Ritual iulie 2023. Ai ocazia să te eliberezi de tot ce doare și să atragi fericirea în viața ta.

Cum? Folosește aceste trucuri eficiente:

1. Activează puterea vizualizării

Valorifică puterea înnăscută a imaginației pentru a vizualiza în mod viu rezultatele dorite. Creează o imagine mentală clară a realității tale abundente, infuzand-o cu emoții și detalii senzoriale. Acordă o atenție deosebită, cu cât mai multe detalii și în mod regulat, cultivând un sentiment profund de credință în procesul de manifestare.

2. Practică recunoștința ca magnet pentru fericire

Cultivă o mentalitate recunoscătoare pentru a amplifica abundența care curge în viața ta. Recunoaște și apreciază binecuvântările pe care le ai în momentul prezent (indiferent de cum arată sau cum sunt). Exprimând recunoștință pentru ceea ce ai deja, atragi și mai multe motive să fii recunoscătoare, invitând un flux continuu de abundență în existența ta.

Citește și:

3. Stabilește intenții clare cu privire la ceea ce vrei

Definește-ți obiectivele și dorințele cu precizie, claritate și concentrare neclintită. Fii foarte specifică cu privire la ceea ce vrei să manifești din abundență, subliniind fiecare detaliu cu privire la aspirațiile tale. Acest nivel de claritate trimite un mesaj puternic Universului, permițându-i să își alinieze forțele pentru a îți susține intențiile.

4. Îmbrățișează puterea afirmațiilor pozitive

Folosește puterea afirmațiilor pozitive pentru a îți reprograma subconștientul și pentru a îl alinia cu abundența. Alege afirmații care ți se potrivesc și care rezonează profund cu odrintele tale. Repetă aceste mantre personalizate zilnic, permițându-le să îți pătrundă în gânduri și să atragă ceea ce ai nevoie.

Citește și:

5. Acționează

Legea atracției necesită și acțiuni inspirate pentru atingerea obiectivelor tale. Fii atentă la oportunitățile care îți ies în cale și profită de ele cu entuziasm. Ai încredere în intuiția ta și ascultă ce îți spune sufletul - fiecare pas pe care îl faci te aduce mai aproape de manifestarea visurilor tale. Nu uita că manifestarea este un proces de legătură între tine și Univers și necesită participare activă din partea ta.

6. Învață să fii aliniată la vibrațiile Universului

Aliniază-ți vibrația cu frecvența Universului. Cum? Înconjoară-te de oameni pozitive, stai în medii în care există energie pozitivă și primește inspirație bună, angajează-te în activități care îți aduc bucurie, îți hrănesc sufletul și rezonează cu viziunea ta în viață.

Citește și:

Ce poți manifesta în această lună? Care sunt cele mai importante teme pentru iulie 2023?

Luna iulie are ca teme principale alinierea gândurilor, a emoțiilor și acțiunilor tale cu energiile prezente în Univers. Combinând principiile Legii atracției, poți profită de înțelepciunea ta interioară și te poți conecta la energia puternică a Universului pentru a manifesta dorințele sufletului tău.

Primul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este vindecarea sufletului tău. Cosmosul te ajută să te eliberezi de tot ce a fost, să scapi de durere și să o iei de la capăt. În mijlocul acestui proces incredibil, este esențial să prioritizezi îngrijirea bunăstării tale fizice și emoționale. Ai grijă de tine cum nu ai mai avut până acum și totul va fi bine.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.