Setari Cookie-uri

ANTONIA aduce energie și bună-dispoziție cu single-ul 'Ping Pong'

Este vară, sezonul ideal pentru petreceri, festivaluri, bucurie și seri lungi alături de cei dragi. Antonia lansează single-ul ”Ping Pong” care completează perfect prin energie, ritm și interpretarea spiritul verii.

comunicat de presa:

Piesa a fost compusă de Jihad Rahmouni, Haris Alagic, Cristian Tarcea, Gamuel Sori, versuri de Jihad Rahmouni, Haris Alagic, produsă de Cristian Tarcea, producție adițională de Loredan Aniculaesei.

”Ping Pong” este lansat cu lyric video, după un concept de Sergiu Andrei Botoran (Republic Of Animation).

”Ping Pong este una dintre piesele care te prinde din prima și sper să vă distrați la petreceri vara aceasta ascultând-o și dansând”, a spus Antonia.

Anul acesta, Antonia a lansat ”Dududum” cu florianrus, o piesă de dragoste care a cucerit inimile publicului, dar și ”Late Night Feelings”. Totodată, a fost protagonista filmului ”Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rol de polițistă alături de Matei Dima (BRomania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

Citește și:

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista a lansat „Una Favela” cu Qodës, o piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și ”Clap Clap” cu Gran Error și Elvana, dar și ”Ibiza”.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.