Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 17 iulie evocă energii ce au puteri divine. Destinul are pregătit ceva bun pentru noi 

Dansul ceresc continuă pe măsură ce Luna Nouă ne înveselește cu prezența sa și, de data aceasta, apare în semnul zodiacal hrănitor și sensibil al Racului. 

Pe 17 iulie, pe cerul cald și plin de culoare al verii, la orele 21:32 va răsări o nouă Lună Nouă ce va aduce cu ea energii incredibile. Cuibărită în îmbrățișarea blândă a Racului, această Lună Nouă evocă emoții și încurajează introspectivă profundă. Este momentul să ne onorăm înțelepciunea intuitivă și să ne folosim de instinctele noastre pentru a face schimbările la care visăm de atât de mult timp.

Luna Nouă de pe 17 iulie ne amplifică capacitatea de a stabili securitatea emoțională, de a găsi alinare în legăturile familiale și de a crea o bază de susținere pentru visurile și aspirațiile noastre. Închidem ușa trecutului și mergem mai departe pe drumul nostru. Universul ne trimite semne importante că destinul are pregătit ceva bun pentru noi.

Citește și:

În această fază lunară puternică, suntem îndemnați să fim deschiși către noi începuturi și aventuri care se aliniază cu bunăstarea noastră emoțională. Avem ocazia să explorăm această lume, să ne dăm seama care este scopul nostru în viață și să fim atenți la nevoile sufletului astfel încât să investim în practici de self care și să stabilim un ritual care să ne ajute să readucem liniștea în momentul prezent și să reușim să ne vindecăm de toate rănile din trecut. Scăpăm de bagajele emoționale grele și o luăm de la capăt încrezători că acest capitol va fi unul frumos pentru noi.

Luna Nouă de pe 17 iulie ne îndeamnă să punem bazele unei creșteri și a unei transformări personale profunde, hrănindu-ne lumea interioară

Luna Nouă în Rac creează un vârtej puternic de energie incredibilă. Universul ne îndeamnă să ne onorăm mintea, corpul și spiritul, conectându-ne cu intuiția și îmbrățișând chemarea propriului destin. Suntem exact acolo unde trebuie să fim. Ceea ce se întâmplă acum face parte din călătoria noastră prin această lume.

Citește și:

Ce înseamnă Luna Nouă în Rac?

Luna Nouă în Rac simbolizează un nou început și ne încurajează să ne scufundăm în profunzimile emoțiilor noastre, să ne reconectăm cu sinele nostru interior și să îmbrățișăm puterea de vindecare a iubirii și compasiunii.

Racul, un semn de apă guvernat chiar de către Lună, este asociat cu emoțiile, intuiția și casa. Luna Nouă în Rac ne invită să ne onorăm sentimentele și să îmbrățișăm autenticitatea emoțională. Este momentul să renunțăm la măști și să arătăm cine suntem cu adevărat, să ne exprimăm vulnerabilitățile pentru că doar așa vom reuși să adâncim conexiunile nu doar cu noi înșine, ci și cu oamenii din jurul nostru.

În această fază este esențial să creăm un spațiu sigur pentru auto-reflecție. Universul ne spune că trebuie să ne oprim din fuga noastră prin viață și să ne acordăm timpul necesar pentru a ne conecta la propriile emoții și a explora ceea ce se află în interiorul nostru pentru că doar așa vom putea obține informații valoroase cu privire la lumea noastră interioară și ne putem înțelege mai profund nevoile și dorințele astfel încât sa creăm viitorul la care visăm.

Citește și:

Această fază lunară ne oferă și o perioadă foarte bună pentru vindecare emoțională. Este timpul să ne eliberăm de orice răni din trecut sau de bagajele emoționale acumulate care ne îngreunează și nu ne permit să fim fericiți cu adevărat. Avem ocazia să îmbrățișăm iertarea atât pentru noi, cât și pentru ceilalți și să ne deschidem către posibilitatea de vindecare și creștere emoțională și spirituală.

Pe măsură ce Luna Nouă răsare, este timpul să acordăm atenție oportunităților care apar pentru a ne susține intențiile. Această perioadă ne oferă timpul necesar pentru a ne scufunda în profunzimile emoțiilor noastre, pentru a avea mai multă grijă de noi și a acorda prioritate vindecării sufletului. Ne putem îmbarca într-o călătorie incredibilă de transformare, creștere și auto-descoperire. Renunțăm la măști și îi permitem energiei incredibile primite de la Rac să ne ghideze către un loc de reînnoire emoțională și pace interioară.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.