Setari Cookie-uri

10 Afirmații liniștitoare pe care ar trebui să ni le spunem cu toții mai des dacă vrem să fim fericiți cu adevărat

Amintește-ți, tu ai puterea de a crea o viață liniștită și echilibrată, hrănindu-ți sinele interior cu aceste afirmații liniștitoare. 

Să trecem direct la subiect: Ceea ce faci în viață rezultă din cine ce crezi că ești. Trebuie să înveți să crezi în tine, să accepți momentele grele ale vieții, să mergi tot timpul înainte și să iubești clipa pe care o trăiești.

Cum poți face asta? Primul pas extrem de important: începe să folosești afirmațiile zilnice potrivite. La urma urmei, nu contează ce spun alții despre tine și ceea ce transmiți tuturor celorlalți nu determină traiectoria vieții tale. Viața este despre ceea ce îți soptești în spatele ușilor închise, când nimeni nu te vede și nu te aude - aceste gânduri au cea mai mare putere și cea mai mare influență asupra ta, a prezentului și viitorului tău.

Introdu aceste afirmații pline de calm în rutina ta zilnică și vei vedea cât de mult se vor schimba lucrurile. Ia-ți câteva momente în fiecare zi pentru a îți spune aceste cuvinte, permițând energiei pozitive să îți pătrundă în gânduri și să îți modeleze frumos acțiunile. Amintește-ți, tu ai puterea de a crea o viață liniștită și echilibrată, hrănindu-ți sinele interior cu aceste afirmații liniștitoare.

Citește și:

1. Sunt demnă de iubire și de fericire.

Amintește-ți clipă de clipă că meriți dragoste, bucurie, fericire și toate lucrurile bune pe care viața le are de oferit.

2. Sunt capabilă să fac față oricăror provocări care îmi ies în cale.

Această afirmație are scopul de a scoate la iveală rezistența ta și puterea interioară care se află în sufletul tău. Poți depăși obstacolele pe care viața ți le scoate în cale.

3. Mă eliberez de toate gândurile negative și îmbrățișez pozitivitatea.

Scapă de aceste gânduri negative și alege să te concentrezi asupra gândurilor pozitive care îți hrănesc starea de bine.

4. Sunt în pace cu mine și cu lumea din jurul meu.

Chiar dacă în jurul tău este haos, încearcă să găsești liniște în interiorul tău și să extinzi această pace și în interacțiunile cu oamenii din jurul tău.

Citește și:

5. Am încredere în călătoria vieții mele.

Ai încredere în calea pe care te afli; fiecare experiență servește unui scop și te conduce pe drumul pe care destinul l-a pregătit pentru tine.

6. Mă iert pe mine și îi iert și pe cei care mi-au greșit în trecut.

Eliberează-ți sufletul de povara resentimentelor și iartă tot - iartă-te pe tine pentru greșelile făcute și iartă-i și pe cei care te-au rănit - astfel încât să te poți vindeca cu adevărat.

7. Sunt recunoscătoare pentru momentul prezent.

Practică recunoștința pentru binecuvântările și experiențele prezentului, găsind mulțumire și fericire în clipa de acum.

8. Renunț la lucrurile pe care nu le pot controla.

Eliberează-te de nevoia de a controla fiecare aspect al vieții tale și acceptă faptul că există unele lucruri pe care pur și simplu nu le poți schimba.

Citește și:

9. Sunt deschisă către noi oportunități și experiențe.

Îmbrățișează necunoscutul și fii deschisă la tot ce este nou. Această viață îți pregătește multe surprize, ieși din zona de confort și bucură-te de ele.

10. Eliberez nevoia de perfecțiune și îmi îmbrățișez imperfecțiunile.

Acceptă-te așa cum ești; imperfecțiunile sunt cele care te fac unică. Acceptă-te cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte, cu greșeli și momente pline de succes și cultivă o viață plină de pace și armonie.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.