Setari Cookie-uri

Unele prietenii sunt veșnice

Atunci când întâlnești și ai un astfel de prieten, pentru totdeauna, apreciază-l și cultivați prietenia dintre voi căci este una dintre cele mai frumoase nestemate și daruri ale vieții.

Citiți câteva rânduri despre acele prietenii speciale care au fost destinate să fie pe viață, versuri care circulă pe internet și despre care se spune că ar aparține poetului Pablo Neruda, deși sunt voci care susțin că autorul real ar fi Ibrahim John, un autor de cărți, sau anonim. Atunci când întâlnești și ai un astfel de prieten, apreciază-l și cultivați prietenia dintre voi căci este una dintre cele mai frumoase nestemate și daruri ale vieții.

Un prieten veșnic îți va fi întotdeauna alături cum va ști el mai bine și nu te va lăsa să te pierzi în hătișurile vieții. El îți va fi alături, acolo pentru tine în vremurile dificile, te va ajuta și va fi lângă tine în călătoria ta de maturizare, învățare și creștere.

Citește și:

Unele prietenii sunt veșnice

“Câteodată găsești în viață o prietenie specială: acel cineva care îți schimbă viața doar făcând parte din ea.

Acel cineva care te face să râzi fără încetare; acel cineva care te face să crezi că există cu adevărat lucruri bune în lume.

Acel cineva care te convinge că există o ușă doar pentru tine, pentru că tu să o deschizi. Aceasta este o prietenie veșnică…

Continuarea pe garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.