Setari Cookie-uri

Billie Eilish a lansat ”What Was I Made For?” de pe coloana sonoră a filmului 'Barbie'

Piesa, intimă și sfâșietoare, există ca fundal sonor pentru scenele esențiale de-a lungul filmului, subliniind în același timp mesajul și sentimentul important al filmului.

comunicat de presa: Billie Eilish a lansat ”What Was I Made For?” de pe coloana sonoră a filmului “Barbie”. Piesa a fost compusă special pentru Barbie de Billie Eilish, alături de fratele ei, FINNEAS, care a produs piesa la studioul său din Los Angeles. Piesa, intimă și sfâșietoare, există ca fundal sonor pentru scenele esențiale de-a lungul filmului, subliniind în același timp mesajul și sentimentul important al filmului. Piesa vine și cu un videoclip oficial, regizat de Eilish. Videoclipul a fost difuzat în premieră pe MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop și pe panourile publicitare Paramount Times Square.

Melodia va fi lansată și ca parte a BARBIE THE ALBUM, partenerul muzical revoluționar și plin de vedete al lui Barbie. Coloana sonoră a fost produsă executiv de artistul și producătorul câștigător al Academiei®, Globurile de Aur și 7X Grammy® Mark Ronson și Greta Gerwig, scriitoarea/regizorul/producătorul executiv Barbie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.