Setari Cookie-uri

22 Iulie, ziua magică ce poate schimba destine. Două evenimente astrologice importante au loc în Cosmos

Vă invităm să descoperim împreună în detaliu ce înseamnă ziua de 22 iulie pentru noi toți. 

Ziua de 22 iulie este una dintre cele mai importante zile ale acestei luni. Cosmosul lucrează intens și ne aduce nu una, ci două evenimente astrologice majore ce pot schimba destinele tuturor oamenilor: Soarele intră în Leu și, în același timp, Venus își începe călătoria retrogradă - și nu oriunde, ci tot în Leu.

Universul ne luminează calea, ghidându-ne să vedem o nouă viziune și să navigăm prin viață cu pasiune și scop. Suntem încurajați să îmbrățișăm lumina noastră interioară, să luptăm pentru ceea ce ne dorim și să avem încredere în noi înșine. Venus retrograd ne îndeamnă să reevaluăm toate temele legate de inima, relații și stimă de sine.

Vă invităm să descoperim împreună în detaliu ce înseamnă ziua de 22 iulie pentru noi toți.

Citește și:

22 Iulie: Soarele intră în Leu

Soarele își ia rămas bun de la îmbrățișarea plină de iubire a Racului și intră în domeniul înflăcărat al Leului. Această tranziție, asemănătoare cu trecea colectivă de la energia sacră la cea solară, anunță sosirea sezonului Leului - o manifestare epică și un semnal de trezire răsunător care ne propulsează înainte cu inima deschisă.

În vibrațiile sezonului Leului găsim binecuvantari și multă recunoștință ce emană din sufletele noastre. Prezența Soarelui în Leu ne ghidează pe drumul corect al vieții noastre și ne încurajează să avem mai mult curaj, să privim prezentul cu alți ochi și să ne lăsăm conduși de destin. Acum este momentul să ne dăm seama care este scopul vieții noastre. Suntem încurajați să renunțăm la tot ce nu ne mai folosește și să îmbrățișăm lumina noastră interioară, să ne construim noi visuri și să strălucim mai puternic ca niciodată.

Citește și:

Ce trebuie să știm despre zodia Leu?

Cuvinte cheie pentru următoarea perioadă: încăpățânare, curaj, prietenie, sensibilitate, energie, inspirație

Putere ascunsă a zodiei Leu: organizare excelență și deținerea controlului

Soarele în Leu: Cum ne influențează?

Universul ne spune că este timpul să îmbrățișăm influența jucăușă și energică a Leului și să ne bucurăm de tot ce urmează să se întâmple. Avem multe lucruri importante de rezolvat în această perioadă, așa că ar fi bine să scăpăm de toate traumele trecutului și să ne concentrăm pe ce urmează să se întâmple. Momentul prezent este singurul care contează - acum se întâmplă viața noastră. Avem oportunitatea de a îmbrățișa pe deplin ceea ce trăim și de a cultiva recunoștință în inimile noastre. Ne bucurăm de călătorie și transformăm acest capitol într-unul dintre cele mai minunate de până acum.

Citește și:

Venus retrograd în Leu

Cu toate bucuriile Universului trebuie, totuși, să ne îndreptăm atenția și asupra momentului mai puțin frumos: Venus își începe călătoria retrogradă tot în zodia Leu, determinându-ne să ne trezim la realitate.

Venus retrograd în Leu ne îndeamnă să reevaluăm chestiunile legate de inimă, relații și stimă de sine. Suntem încurajați să reflectăm asupra propriilor dorințe, a valorilor și a modului în care ne exprimăm dragostea și afecțiunea. În această perioadă este esențial să facem schimbări cu prudență și conștientizare de sine.

Venus retrograd ne invită să pătrundem adânc în inimile noastre, să ne reevaluăm relația pe care o avem cu noi înșine și, în același timp, toate legăturile pe care le-am format cu oamenii din jurul nostru astfel încât să identificăm zonele care necesită vindecare și creștere.

Citește și:

Această perioadă este una dedicată introspecției și reconectarii cu dorințele noastre autentice. Pe măsură ce navigăm prin acest tranzit, putem lucra la noi astfel încât să ne realiniem relațiile și valorile personale cu ceea ce își dorește cu adevărat sufletul nostru.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.