Setari Cookie-uri

Va veni o zi în care îți va fi dor de femeia care a făcut tot ce a putut pentru a te păstra în viața ei

Fiecare va merge mai departe pe drumul lui, iar tu o vei privi din umbră. Vei vedea că a mers mai departe și atunci îți vei da seama ce ai pierdut, de fapt. O vei privi în ochi și vei înțelege că nu mai simte absolut nimic pentru tine - nici măcar ură pentru faptul că ai plecat. Iar tu... te vei simți sfâșiat de durere pentru că vei realiza că ai făcut cea mai mare greșeală din viața ta plecând de lângă ea.

Va veni ziua în care vei realiza greșeala uriașă pe care ai făcut-o. Va veni ziua în care îți vei da seama cât de dor îți este de ea. Ve veni ziua în care o vei întâlni, din întâmplare, iar ea nici nu te va mai observa pentru că va avea ochi doar pentru bărbatul care o face să radă mai tare decât ai făcut-o tu vreodată.

În momentul în care o vei vedea îți vei da seama cât de multe s-au schimbat la ea.

Obișnuia să te privească plină de admirație însă, în schimb, acum nici nu te mai observă. Tu erai lumea ei și te iubea mai mult decât orice. Însă tu erai mult prea pierdut în ale tale și nu îți dădeai seama cât de multe făcea pentru tine. Iar acum... privind înapoi realizezi că ai pierdut singura femeie care te-a acceptat pentru ceea ce ești, care nu voia să te schimbe pentru nimic în lume pentru că, pentru ea, erai perfect.

Citește și:

În momentul în care o vei vedea îți vei da seama cât de frumoasă este. Există ceva cu adevărat special la cineva pe care nu îl mai poți avea. Și atunci vei realiza cât de mult îți lipsește.

Îți vei aminti de momentele în care îți spunea cât de mult te iubește.

Îți vei aminti de fiecare mesaj la care răspundea mult prea repede.

Îți vei aminti de fiecare clipă în care râdea în hohote și părea fericită.

Îți vei aminti de toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru tine.

Îți vei aminti de cât de ușoară era viața ta alături de ea.

Te vei trezi că te uiți la fotografiile pe care nici nu ai vrut să le faceți, însă ea a insistat. Niciodată nu ai știut cât de fericit ai fost alături de ea pentru că erai ocupat să cauți altceva. Niciodată nu ai știut cât de liniștită era viața ta pentru că tu erai concentrat să complici lucrurile. Niciodată nu ai știut ce suflet minunat ai lângă tine pentru că tu erai prea ocupat să îi numeri fiecare defect.

Citește și:

Va veni o zi în care îți vei da seama că nu sunt mulți oameni ca ea, cărora să le pese cu adevărat de cineva. Și poate că uneori era enervantă, însă nu există nimeni în această lume cu intenții mai bune decât ea. Nu există nimeni care să facă tot ce îi ceri. Nu există nimeni care să renunțe la tot pentru a te ajuta pe tine să fii bine.

Va veni o zi în care îți va fi dor să auzi "Te iubesc" spus din gura ei.

Va veni o zi în care îți va fi dor de această persoană care a fost mereu de partea ta și nu voia nimic mai mult în această lume decât să fii fericit.

Văzând-o cu altcineva, fericită și împlinită, va fi momentul în care vei realiza ce ai pierdut. Și nu vei mai putea face nimic... pentru că totul ține de trecut. Ea a mers mai departe cu viața ei, s-a ridicat de la pământ, și-a învins durerea și a avut puterea de a găsi din nou dragostea. Și, de data aceasta, dragostea adevărată.

Citește și:

Fiecare va merge mai departe pe drumul lui, iar tu o vei privi din umbră. Vei vedea că a mers mai departe și atunci îți vei da seama ce ai pierdut, de fapt. O vei privi în ochi și vei înțelege că nu mai simte absolut nimic pentru tine - nici măcar ură pentru faptul că ai plecat. Iar tu... te vei simți sfâșiat de durere pentru că vei realiza că ai făcut cea mai mare greșeală din viața ta plecând de lângă ea. Și da, îți va fi dor toată viața ta de femeia care a făcut tot ce a putut pentru a te păstra în viață ei.

foto main Iuliia Khabibullina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.