Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna august 2023

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna august a acestui an.

Ați simțit o schimbare energetică sau emoțională în ultima vreme? Universul încearcă să ne trimită semnale că este momentul pentru o schimbare. Oficial am intrat în ultima lună a verii, ceea ce înseamnă că suntem pregătiți să dăm pagina și să mergem mai departe cu viața noastră. Suntem conectați la intuiția noastră și reușim să ne lăsăm ghidați de ce ne dictează sufletul.

Iată care este mantra zodiei tale pentru luna august 2023:

Horoscop august 2023 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru această lună: Sunt curajoasă, sunt puternică, sunt de neoprit. Îmbrățișez noile provocări din această lume și am încredere în abilitățile mele de a depăși tot ce îmi stă în cale.

Horoscop august 2023 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru această lună: Sunt fericită cu viața pe care o am. Atrag prosperitatea și, cu răbdare, lupt pentru ca visurile mele să se împlinească în timp ce mă bucur de această călătorie pe care o fac.

Citește și:

Horoscop august 2023 zodia Gemeni

Mantra zodiei tale pentru această lună: Nu mă mai las influențată de nimeni, ci aleg să îi permit inimii mele să mă conducă. Îmi ascult intuiția și am încredere deplină în instinctele mele.

Horoscop august 2023 zodia Rac

Mantra zodiei tale pentru această lună: Închid ușa trecutului și mă bucur de această călătorie a mea incredibilă. Prezentul este singurul care contează, așa că încerc să îl trăiesc cât mai frumos cu putință.

Horoscop august 2023 zodia Leu

Mantra zodiei tale pentru această lună: Sunt atentă la detalii pentru că știu că ele sunt cele care fac toată diferența. Mă concentrez pe ce contează pentru mine fără să mă mai gândesc la ce vor alți oameni de la mine.

Horoscop august 2023 zodia Fecioară

Mantra zodiei tale pentru această lună: Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple. Inima mea este dornică să trăiască cu adevărat și să se bucure de puțină aventură. Îi permit Universului să îmi arate încotro trebuie să merg mai departe.

Citește și:

Horoscop august 2023 zodia Balanță

Mantra zodiei tale pentru această lună: Sunt hotărâtă să lupt cu toate armele pentru a îmi împlini visurile. Sunt focusată pe obiectivele mele și lucrez cu sârguință la ele pentru că știu că toate aceste eforturi îmi vor aduce succesul pe care mi-l doresc.

Horoscop august 2023 zodia Scorpion

Mantra zodiei tale pentru această lună: Am încredere în intuiția mea și îi permit naturii mele empatice să mă ghideze spre a îi ajuta pe oamenii din jurul meu, a construi relații autentice cu cei la care țin și a îmi manifesta visurile în toate domeniile vieții.

Horoscop august 2023 zodia Săgetător

Mantra zodiei tale pentru această lună: Am încredere în destinul meu. Sunt optimistă că totul va fi bine; îmbrățișez oportunitățile vieții și îmi extind orizonturile. Știu că Universul este de partea mea.

Citește și:

Horoscop august 2023 zodia Capricorn

Mantra zodiei tale pentru această lună: Îmbrățișez schimbările pe care Universul mi le scoate în cale. Nu mai lupt împotriva destinului, ci fac un pas în spate și îi permit divinității să îmi arate drumul pe care trebuie să merg în continuare.

Horoscop august 2023 zodia Vărsător

Mantra zodiei tale pentru această lună: În prezentul meu există armonie și echilibru. Caut frumusețea în toate aspectele vieții și cultiv relații sănătoase, în timp ce mă concentrez pe pacea interioară. Totul este minunat.

Horoscop august 2023 zodia Pești

Mantra zodiei tale pentru această lună: Îmbrățișez schimbările pe care Universul mi le scoate în față. Îi permit laturii mele curioase să preia controlul și mă bucur de tot ce mi se întâmplă.

Citește și:

foto main Thehelena, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.