Setari Cookie-uri

Soarele intră în zodia Leu. Suntem provocați să ne confruntăm cu rănile, fricile și temerile ce nu ne permit să fim noi înșine

Din 22 iulie și până pe 23 august 2023, Soarele trece prin semnul său preferat - zodia Leu. Acest semn de Foc ne trezește pasiunea interioară, ne schimbă conștiința și ne determină să ieșim din anonimat și să strălucim mai frumos ca niciodată. 

Schimbarea se întâmplă în acest moment. Soarele intră în zodia Leu și deschide o fereastră către sufletele noastre, o fereastră către lumea noastră interioară, invitându-ne să ne conectăm cu ceea ce suntem, cu liniștea, iubirea și vindecarea.

În următoarele zile Cosmosul ne îndeamnă să ne confruntăm cu toate rănile, fricile și nesiguranțele care ne împiedică să fim noi înșine. Avem ocazia să exprimăm ceea ce simțim și să schimbăm relațiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru.

Soarele în Leu: perioadă și semnificație

Din 22 iulie și până pe 23 august 2023, Soarele trece prin semnul său preferat - zodia Leu. Acest semn de Foc ne trezește pasiunea interioară, ne schimbă conștiința și ne determină să ieșim din anonimat și să strălucim mai frumos ca niciodată.

Citește și:

Într-un an Soarele trece prin toate cele 12 semne zodiacale, rămânând în fiecare semn timp de aproximativ 28,5 zile. De fiecare dată când își schimbă semnul, conștiința noastră este afectată de temele principale ale semnului respectiv.

Fiecare zodie are propriile sale abilități și calități unice, însă adevărata frumusețe a zodiacului este faptul că avem nevoie de toate cele 12 semne pentru a crea o imagine completă.

Ce putem învăța de la zodia Leu?

Leul este asociat cu a 5-a casă astrologică, casa plăcerii. De asemenea, Leul reprezintă iubire, creativitate, exprimare de sine, dorință de conducere și de afirmare.

Cuvinte cheie pentru zodia Leu: încăpățânare, fericire, prietenie, sensibilitate, iubire, poftă de viață

Citește și:

Calitățile zodiei Leu: lider înnăscut, încredere în forțele proprii, generozitate, creativitate

Putere ascunsă: organizare excelentă și deținerea controlului

Mantra zodiei Leu: Lupt pentru visurile mele. Nu permit nimănui să îmi taie aripile; aleg să am încredere în mine și să nu mă dau bătută în fața obstacolelor. Merg mai departe cu planurile mele și nu renunț până când nu voi ajunge acolo unde îmi doresc.

Soarele in Leu: Lecțiile pe care le învățăm în această perioadă:

1. Este timpul să lăsăm în spate problemele, grijile, fricile și să învățăm să ne bucurăm de viață, să fim mai jucăuși, să trăim pentru clipa de acum.

2. Putem avea încredere în intuiția noastră astfel încât să ne împlinim cele mai mărețe visuri. Important este să ne ascultăm inima și să nu ne mai lăsăm conduși de ce spun sau fac oamenii din jurul nostru.

Citește și:

3. În relațiile personale, avem ocazia să învățăm să fim loiali față de oamenii la care ținem și, cel mai important, să renunțăm la măști și să ne deschidem sufletele în fața lor astfel încât să creăm cele mai puternice și mai sincere legături de până acum.

Beneficiile sezonului Leu

Abilitatea de a merge după ceea ce ne dorim este acum disponibilă pentru noi. Universul este de partea noastră și ne ajută să depășim mai ușor obstacolele ce ne stau în cale. Dacă am sculptat un plan care implică schimbarea vieții noastre, trebuie să avem încredere în noi și să facem acel salt pentru că acum este momentul să acționăm. Vom avea alături de noi puterea incredibilă a Soarelui - pentru că Soarele conduce zodia Leu și forța lui este mai intensă ca niciodată în această perioada.

Citește și:

De asemenea, stima de sine va atinge apogeul maxim în timpul acestui tranzit. Lucrăm mai mult la relația pe care o avem cu noi și reușim să facem lucruri de care până acum ne era teamă.

Dorința de a ne bucura de viață este și ea mare. Dacă până acum am fost prea serioși sau concentrați doar pe muncă și probleme, este posibil că în următoarea perioadă să facem schimbări interesante - suntem foarte optimiști în toate aspectele vieții, știm ce ne dorim și alegem să trăim viața cu pasiune și fericire. Pe scurt, este timpul să ne distrăm, să facem lucruri care sunt în afara zonei noastre de confort și să ne aventurăm în necunoscut.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.