Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 24-30 iulie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în a ultima săptămână din iulie.

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această săptămână de vară:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să nu mai iau lucrurile personal. Oamenii fac ceea ce fac pentru ei, nu pentru mine. Mă detașez de aceste emoții și nu mai las să fiu afectată de ce se întâmplă în exteriorul meu.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Visurile și reușitele mărețe implică uneori și riscuri uriașe. Îmi iau inima în dinți, ies din zona de confort și lupt pentru ce îmi doresc.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu am decât clipa de acum, așa că aleg să o trăiesc cum știu eu mai bine. Aleg să fiu fericită și să mă bucur de tot ce mi se întâmplă în acest moment.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Doar pentru că duc o luptă, nu înseamnă că dau greș. Fiecare mare succes necesită multă muncă pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă voi opri niciodată din a face lucruri mărunte pentru cei din jurul meu. Uneori aceste lucruri sunt cele care le pun zâmbetul pe buze.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt prezentă în viața mea, sunt atentă la emoțiile pe care le simte inima mea. Mă concentrez asupra clipei de acum și mă bucur de tot ce mi se întâmplă.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă concentrez pe relațiile pe care le am cu oamenii din jurul meu. Sunt atentă la ceea ce ofer pentru că știu că dacă dau iubire voi primi, la rândul meu, tot iubire.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate în acest moment. Cum viața se schimbă în fiecare secundă, și eu mă pot schimba. Am încredere în mine.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept ceea ce se întâmplă. Aleg să îmi învăț lecția din această situație, să mă iert pentru greșelile făcute și să merg mai departe.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă concentrez asupra ceea ce sunt. Nu sunt ură, nu sunt lacrimi, nu sunt probleme. Sunt un suflet pur care alege să meargă mai departe indiferent de situația în care se află.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu sunt singura care își poate crea realitatea. La mine sunt frâiele zilei de acum și ale zilei de mâine.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai permit nimănui să îmi domine emoțiile și sentimentele. Nu mai permit nimănui să îmi controleze viața. Preiau frâiele destinului și mă bucur de această călătorie a mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.